Проект: BG do follow

От: Проект: BG do follow

veselin.bg е dofollow от много време насам, ама не вярвам, че колегата ще одобрява коментари, невписващи се в неговите виждания за смислена дискусия по темите му.
 
От: Проект: BG do follow

Опа, вярно, на единия ми прецаках темплейта и го смених, пък дрехите има някакъв малумен плъгин който не бачка, до 2 мин са сменени с dofollow : )

edit : dofollow са вече!
 
От: Проект: BG do follow

@Alanfort много е хубав сайта за балните рокли:) и аз пуснах едно коментарче, което чака одобрение, сега нали ще е dofollow? преди около час го пуснах :)
 
От: Проект: BG do follow

Да , дуфолоу ще е. И нека е хубав, като никой не иска да купува линкове или трафик, затва не се занимавам с бг сайтове - идват на ден около 60-70 таргетирани кучки дето търсят бални рокли, никой не иска да рекламира, нямат файда тия сайтове на български език, скоро ще разпродам сичко българско.
 
От: Проект: BG do follow

:( Това не е никак хубаво, жалко. Между другото и с почивките е така, явно нещо точно за баловете трафикът не е много качествен. Имам предвид не се конвертира в никакво купуване или действие. Явно точно с 'бални рокли, бал, почивки за бал' нещо куцат нещата предвид аудиторията и предпочитанията им.
 
От: Проект: BG do follow

Искам само да сподели, че преди няколко дни минах списъка и 5-6 от сайтовете на първата страница не са dofollow

Ами естествено - като ти се качи спама в пъти е нормално да потърсиш причината и да я елиминираш. Не всички се кефят на коментари с леко дебилно съдържание изпратени от посетители със странните имена "масла", "бебешки колички", "картички", "котли на пелети" (каквото и да значи това) и т.н. Вече втора година блогът ми е дуфолоу и подобни коментари са ежедневие особено като попадне в някой списък като този.

Това, че блоговете са дуфолоу и на линковете от тях се гледа като на манна небесна, не означава, че собственикът им е готов да ви окаже пълно съдействие за да ги получите.

Тъй като и аз използвам блог коментарите за линкове и трафик искам да дам препоръки към всички, които смятат да се възползват от списъка:

1. 99 на сто това са блогове на колеги т.е. те са пределно наясно защо пускате коментар - покажете елементарно уважение
2. преди да постнете коментар се огледайте дали собственикът на блога има някакви изисквания. Не един и два блога имат нещо като политика за коментарите и там доста ясно са описали кое ще бъде приветствано и кое не
3. Задължително прочетете статията, под която смятате да коментирате - ако искате да спамите има си много по-ефикасни начини и определено не е това мястото
4. Замислете се има ли смисъл да пускате коментар в блог за онлайн бизнес с анкор "продавам пилета". Въпросите са два - изобщо има ли шанс коментарът ви да мине и второ каква е ползата от коментар в нерелевантен блог
5. Ако има ограничения в използването на анкор текст (просто авторът изисква да не използвате ключови думи, а само името си или псевдоним) то тогава не упорствайте - по-добре линк с анкор вашето име отколкото никакъв линк

Ако зачитате труда на авторите на блогове и покажете уважение към тях, аудиторията и към самите себе си ви гарантирам, че коментарите ви ще бъдат добре дошли и винаги ще бъдат одобрявани с удоволствие - та кой не обича редовните читатели

ПП използваните анкори са от маркираните като спам в последните няколко дни
 
  • Like
Реакции: nuni
От: Проект: BG do follow

Темата е хубава, обаче май потребителят я е зарязал. Също така @BullBlogger ще ти дам репутация, защото мнението ти е точно на място. Всъщност ще се опитам да направя нова тема, като включа тези насоки и се опитам да филтрирам линковете. :) Stay tuned!
 
От: Проект: BG do follow

От днес всички коментари в www.OriginalenBG.com са с dofollow линкове!

Модерирани/изтривани ще бъдат само спам коментарите. За такива се считат еднакви коментари публикувани в много сайтове.
Писането на кирилица е задължително!
 
От: От: Проект: BG do follow

Здравейте , благодарение на AlanFort са сетих че съм добавил добавката за изчистване на урл адресите от коментарите щото много спам получавах ,ако някой друг преди е постнал коментари съжелявам за това, махнах добавката за напред няма да имате проблеми :)

http://betpicks.org/ - dofollow коментари PageRank 3
http://betpicks.org/poker - dofollow коментари PageRank 3
 
От: Проект: BG do follow

Писах вече и в другата тема, но ето и тук: два пресни пресни follow блога за климатици:
http://klimatici.cc и http://klimatik.cc - Като гледам са с по ранк 1 и двата.

Прочететe правилата им - ако коментара е дълъг, линка е follow. Оспамих ги вече с по един коментар, ок са :)
 
Последно редактирано:

Горе