Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
От: Произведено в Русия

Българофила е русофил ;)

Такива като теб русофили са си чисти българофоби и родоотстъпници - нищо не каза на какви теми си говориш с баща си?
 
От: Произведено в Русия

Те двете думи са взаимно изключващи се. А русофоби няма, има тиранофоби. Русофоби са наричали хората, които са се борили за Съединението. От тук следва и кои са българофилите.
 
От: От: Произведено в Русия

Няма значение колко човека са убити от гвардията. Факт е, че гвардията има право да убива цивилни, в това число бременни жени, и си е военно формирование, което участва дори в реални бойни действия, а не е просто някаква си гражданска защита.


Всъщност Путин си прави националната гвардия не да го пази от обикновените хора, а от армията, милицията и техните служби за сигурност (бившето КГБ - сега ФСБ ли кво ли беше), да не му спретнат превратче.

Поне така твърдеше един руски анализатор - очевидно опозиционен.


В Русия имало доста полиция, да опази всички от народната любов. Ама проблемът бил че не била на негово директно подчинение. А напоследък нещо покрай убийството на Немцов ФСБ почнало много директно да подлива вода на вожда - едва ли не посочили Кадиров като човек поръчал убийството на Немцов. Тя Путя решил да си направи структура подчинена директно на него, а не някви министри и прочие. Нещо такова беше - не го четох подробно.

Та такава беше тезата на този руски анализатор - дали и доколко е истина не знам и малко ме интересува.
 
От: От: Произведено в Русия

@Илияне, направо ме късаш то умиление - с тезите ти. Имаш няколко попадения, но с тези индукции далеко няма стигнеш. Явно не си видял какво ти писах по горе, защото пак го повтаряш.
За теб завод с комин ли е формулата на икономиката - да си чувал нещо като производство с висока добавена стойност, такива има в Германия, но и има и такива и в БГ поразходи се из Пловдив и гледай и хич да не всичко това се шипва на вън. Интересно ми е тропаш срещу нашата икономика, но си седнал да хвалиш какво имало в РФ - а знаеш ли колко такива завода има и колко от това производство е за на вън - нищожно е!
Това, че се харчи всичко, не е равно, че няма растеж - виж по-горе съм ти го описал.

Уби ме с това слонове нямало педараси и РФ е супер именно защото няма - да си чувал, че лъвовете имат жестоки педерастки наклонности?

A най-ми е любимо що няма емигранти в САЩ - скоро време гледал си атласа на света - къде е арабският свят и къде е САЩ - ако си гледал, може да видиш едно гьолче няколко хиляди километра дълго. Това според теб как се минава с импровизирани съдове?

Но пък гледай колко странно в твоята велика РФ, защо никой емигрант не мисли да ходи?

Също така защо никой от белите странни не се избива да ходи в РФ да живее?

Защо всички бягат на запад, а не в РФ?


За това, че обикновеният човек плаща сметка за моралният риск на банките съм съгласен.

Кога съм казал, че в РФ няма нито един педал? Това гьолче се прелита със самолет. Тези клети бежанци (самотните младежи, който изнасилват и грабят, не говоря за семействата с деца) имат айфони и пари за каналджии, та за самолети ли няма да имат? Прекосяват хиляди километри суша, през това време не ядат, не пият вода и т.н? Не харчат пари ли? Айде моля ви се, не се оправдавайте с гьола..

Лъвовете може да имат наклонности, ама педал лъв, който не се чифтосва с женски да си виждал? Аз не съм, за мен не е нормално, човек да бъде педал и да казва, че така се е родил.

За икономиката трябва да отваряш работни места и да имаш работна сила. Нашата сила намалява, работни места отваряме нищожно. Производство с висока добавена стойност, да разбира се, но с три келеви цеха в цяла България сме за трета глуха. Какво производство? Само на туризъм ли ще го караме? За това казах заводи, само на магазинчета ли ще го караме цял живот и държавна работа? Разбира се, че заводите не са формулата на икономиката, но при такива богатства и МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ на нашата страна, ние спим и продължаваме да дочупваме всичко, което имаме.

"Също така защо никой от белите странни не се избива да ходи в РФ да живее?" - Любимият ми въпрос. Нали знаеш, че за напред няма да се избиват да ходят и в Германия, както продължават да си вкарват още ислямистка паплач? Или би отишъл да живееш в страна, която съзнателно се ислямизира, както става с Франция? Във Великобритания, онзи ден казаха още три града бялото население е станало малцинство. Не знам, аз лично не искам да ходя в халифат.. Също да добавя, да се радваш, че цял свят се изсипва при теб да работи, не е радостна вест. Накрая собственият ти народ, ще го отнесе, когато стане малцинство в собствената си държава. А когато станат малцинство, властта ще премине към мнозинството от една и съща група, ако има такава или поне някаква коалиция от малцинства близки едно до друго, ако до тогава няма гражданска война. И накрая името на държавата Германия да речем, ще остане географско понятие. Има още много сценарии на този филм и никой от тях не свършва добре за държавата приемник. Който иска да си го използва този аргумент, за мен това е глупост да стимулираш икономиката си с фанатици от арабския свят, Турция, Пакистан и Афганистан.
 
От: Произведено в Русия

Ти сериозно ли - пряка връзка Дамаск - Вашингтон и всеки нелегален на самолет ...

Какво общо имат личните сексуални наклонности на човек с икономиката/страната?

Ами защо не създаваш работни места и не се възползваш от тези богатства? Щом никой не го прави, значи ти много далновиден ... тук по думите ти е гетото от Могадишу, мисля че за нула време ще ни вдигнеш на крака.

В момента реалността е следната всички се избиват да ходят в белите страни, а не в РФ - аргумента е защо не обратното. Тук не визирам създаването на халифат и т.н., а нормални предпочитания на хората подчертвам отвъд емигрантите. А за халифат РФ е много по близко от колкото ЕС - след като там са повече мюсюлманите и след като най-голямата джамия знаеш ли къде е:
[video=youtube;GqQcZwf-i4A]https://www.youtube.com/watch?v=GqQcZwf-i4A[/video]

Чудно ми е какви са тези аргументи в защита на ограничението на лични и имуществени права в РФ, като се дава аргументи какво щяло да стане в ЕС. Не знам някой от тук да е доволен от политиката на ЕС по линия на имигрантите, но за какво трябва се дава като контра аргумент към теза за РФ ... или другия аргумент мизерна икономика е в БГ, след като имало мизерно производство и това отмества фокуса за РФ. Какъв е този аргумент, след като в самата РФ и такова като нашето мизерно производство нямат - та кретат всичко на западен внос или запада си направи един два завода. Не виждам защо се оправдават мизериите в РФ, като се говорят за некви неща от 3-ти страни ...

Така, че си вземи оправи за начало тезите за икономиката, също си свери часа за халифатите и гледай реалността към днешен ден каква е.
 
От: Произведено в Русия

Най-голямата джамия викаш а? А колко са джамиите в Европа и колко в Русия? Дай справка да видим за какво иде реч.

За икономиката на страната, ти какво очакваш и ми казваш, че аз ще я дигам на крака. Докато сме в НАТО и ЕС икономика няма и не може да има в България. Просто националният ни интерес не се припокрива с интересите на Вашингтон и Брюксел.

"Какво общо имат личните сексуални наклонности на човек с икономиката/страната?" - Мисля, че нещо не си прочел добре поста ми.

И да минем към другата част, защото не съм най-големият фен на икономиката.

РФ е много по-далеч от халифат, там не оперират разни НПО-та спонсорирани от чичо Сорос. Там не се изляха милиони чалми за рекордно време и да продължават да напират. За най-голямата джамия, ами ето нали Русия не са толерантни, сега пък какво, да не би да са мега толерантни? Нямате угодия. Аз не казвам, че Русия е пример за света, не казвам, че в Русия всичко е розово, но изпитвам уважение заради много неща, които липсват в Европа, където масово се мисли, че още е центъра на планетата и само там има култура, живот и т.н. Европа вече е пътник, ако не се смени курса на политиката, който за сега не се вижда да бъде променен, това виждаш ли го? Или по инерция казваш, кой къде е по-близо и по-далеч?

И като си даваме съвети, само да ти кажа, ако си поне малко християнин, ще имаш малко уважение към руснаците, които не плюят Бог в лицето (правили са го в комунизма и то елита главно), както е в момента в Европа и САЩ, там Бог е мъртъв! Живота не е само цифри, НАТО, ЕС, смартфона и компютъра.. Избийте си го от главите.

И всичко това, което наричате защита на Русия, аз го правя, защото ми писна да казват навсякъде, колко велики са Съединените американски щати и колко черни са Русия и руснаците. Правя го напук на някой платени тук профили, поне да имат работа да не умрат от глад, защото тролове не липсват и тук. Правя го, защото ме дразните как оспамихте темата като цигани нападащи желязо.

И за финал да ви кажа на всички, СССР е дал най-много жертви във ВСВ, а след нея става суперсила. Вие тук сте седнали да ми говори как едва ли не тази криза в момента ще довърши Русия на място и то в мирно време? Е кажете честно вярвате ли си? Това да не ви е САЩ, където всеки е сребролюбец или очаквате втория Горбачов?

Лека вечер.
 
От: Произведено в Русия

Ха на Блекчо и русофобченцата да им е честито:

Мюсюлмани в Европа:

[video=youtube;b0h7cXQchiU]https://www.youtube.com/watch?v=b0h7cXQchiU[/video]

Мюсюлмани в Русия:

[video=youtube;S71axMf8k2U]https://www.youtube.com/watch?v=S71axMf8k2U[/video]

:shock: Шах и мат Блекинце!!!
 
От: Произведено в Русия

@Илияне, в РФ има повече мюсюлмани от колкото в ЕС в % - наясно ли си колко републики има в РФ, където ислямът е доминираща религия. Още ли държиш за джамиите?

Чудно ми е защо като не знаеш какви са фактите сам се набутваш?

Ще ме светнеш ли примерно къде е само за начало Естония - и в ЕС и в НАТО, те как могат да дърпат, а ние не? Нашият проблем на икономическо ниво са си малоумните политици - последната простотия искат да национализират УПФ-тата ...

Пак се чудя, защо не мислиш обективно и правиш индукции?

То в РФ няма никакви НПО, ако не са от правителството? Същото е и за СМИ и за всичко, барабар и нац. гвардията - последните дни това е темата. Замисли се защо не са изляха милиони чалми(както ти казваш) в РФ, след като си имат милиони чалми там? Не искам ти влизам руслото - затова ще ти дам жокер, защо и десетки хиляди не искат от белите страни да ходят в РФ? Ако искаш още по лесен въпрос защо всички полети от Терминал 2 са към запад, а не изток?

Кефиш ме все повече говорим икономика и политики, ти влизаш с теология ... Аз имам уважение към личната вяра на човек към Бог, а не религиозността перспектива за това. А като си говорим за Бог и РФ, май Путин бръсне по-големият рейтинг. Но като си говорим за вяра, аз имам уважението към всеки, които вярва, действа и постига резултата - не случайно съм предприемач. За жалост вярата, действия в РФ, ок но резултата е капут ...

А като искаш да правиш нещо смислен говори на пук и на русофилите и американофилите, говори им за БЪЛГАРИЯ! Направи нещо такова - https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=61158

Когато сипеш необективен хейт по линия на БГ - не искам да ти обяснявам на какво приличаш. А когато все още искаш да защитаваш РФ и Путинизма, не го играй стил вие защо биете негрите. Когато отидеш на доктор с проблем и ти каже прекалил си с боклуците, пиенето и цигарите и ако не престанеш ще умреш в обозримото бъдеще, ти не му казваш, абе ти кво разбираш Ванката е по зле и от мен и нищо му няма. Никой не го интересуват проблемите на 3-ти странни когато се обсъждат проблемите на дадена страна! По-горе това ти писах, пак нашите проблемите минават за теб като на ЕС и НАТО, след като има редица страни в тези два съюза и са по-добре от нас - но пък са реформирали за начало цялата си съдебна система и имат ефективна администрация и правова държава.

Вземи прочети малко история няма да е зле СССР става супер сила, като е окупирала десетки държава включително и БЪЛГАРИЯ(следващият път като пишеш величието на СССР вземи вкарай и родината си в уравнението). Защо тази велика суперсила 89 година фалира? Защо продължаваш с индукциите сравняваш несравними неща и вадиш атестация? Кой е казал, че ще довършат РФ? Отново в тезата ти вкарваш САЩ - страшни аргументи! А иначе в мирно време тази ти РФ е фалирала така, че само по себе си нямаше за какво да го даваш този аргумент. Никой против РФ няма, точно обратното против сме политиките на малкият мук, против сме ограничаване на права и собственост. Против сме как такава огормна ресурсна икономика се управлява по-най мизерният начин, при равни други условия РФ можеше да си пратнира с целият свят и всички да прокопсаме от търговията. Ако си забравил ти напомня в предприемачески форум си е е нормално хората да гонят сами съдбата си и да я постигат сами, нормално е да обичаш и да се бориш за свобода и права, не е нормално предпреимач да прегръща фашистки идеали ...
 
Последно редактирано:
От: Произведено в Русия

@Uni, ти нали го раздаваше журналистче?
За професионалният журнализъм, не беше ли присъщо да се провери информацията, поне от няколко източника и то независими, преди да напише статия? В противен случай този сволоч има стойност журналистиката на отходна яма? Като те гледам не си падаш по професионалните приоми, спрямо това, което си писал - щом търсиш таргет клоака така да бъде ... или на теб ти се плаща за това ... - все ми е тази.

Преди да ме матираш може да гледаш тук:

виждам падаш си по атентати и тероризъм та:
[video=youtube;E4YKxBFUlMI]https://www.youtube.com/watch?v=E4YKxBFUlMI[/video]

[video=youtube;gO7KizDGT9g]https://www.youtube.com/watch?v=gO7KizDGT9g[/video]

Последно едно око и тук може хвърлиш - https://www.youtube.com/watch?v=DL9HNU4U_Ak
Чудно ми е всички русофили какво ще кажете когато Кадиров се обърне един ден срещу Кремъл и дойде началото на края - тогава ще видим, кой кого матира. Путин що го играе с лична огромна гвардия - след като се цъка жесток тоталитаризъм в социума и промивки на мозъците от сутрин до вечер?
 
Последно редактирано:
От: От: Произведено в Русия

За джамиите не знам.. но като процент от населението мюсюлманите в Русия са повече от тези в ЕС. Националния интерес затова е национален, защото не се определя от ЕС и НАТО. Аз не съм видял да ни налагат нещо против волята ни, а дори и да го има се дължи на слаба политика. Както се вижда Унгария и Полша не ги бърка много, какво им казват от Брюксел. Това да сравняваш РФ и България и да кажваш, че Русия е много по-добре е смешно, защото модела на управление и държавно структуриране е един и същ. Нашия е по патент на Москва.

Значи ако е Алах акбар за Путя, няма проблеми, така ли да разбираме?

И за амнайсти път да го кажа, защото явно не ви изнася. Никой не мрази и не плюе РФ и населението, напротив. Против сме политиката, която се води там.


пп. Айде пуснете една тема за САЩ да ги поплюем и тях, че да мирясате.
 
От: От: Произведено в Русия

Не бъркаш, аз съм програмистче, ама както и да е това не е важно иначче, да трябва да се проверят два източника само дето не виждам какво намекваш???
Нима не виждаш разликата???
@Uni, ти нали го раздаваше журналистче?
За професионалният журнализъм, не беше ли присъщо да се провери информацията, поне от няколко източника и то независими, преди да напише статия? В противен случай този сволоч има стойност журналистиката на отходна яма? Като те гледам не си падаш по професионалните приоми, спрямо това, което си писал - щом търсиш таргет клоака така да бъде ... или на теб ти се плаща за това ... - все ми е тази.

Преди да ме матираш може да гледаш тук:

виждам падаш си по атентати и тероризъм та:
[video=youtube;E4YKxBFUlMI]https://www.youtube.com/watch?v=E4YKxBFUlMI[/video]

[video=youtube;gO7KizDGT9g]https://www.youtube.com/watch?v=gO7KizDGT9g[/video]

Последно едно око и тук може хвърлиш - https://www.youtube.com/watch?v=DL9HNU4U_Ak
Чудно ми е всички русофили какво ще кажете когато Кадиров се обърне един ден срещу Кремъл и дойде началото на края - тогава ще видим, кой кого матира. Путин що го играе с лична огромна гвардия - след като се цъка жесток тоталитаризъм в социума и промивки на мозъците от сутрин до вечер?
 
От: Произведено в Русия

То и Хитлер е имал подразделение в СС съставено от мюсюлмани, това значи ли че е добър пример? :D


пп "Според повечето българи успехът на другите е просто късмет, а личният им неуспех е плод на световен заговор."
 
Последно редактирано:
От: От: Произведено в Русия

Не бъркаш, аз съм програмистче, ама както и да е това не е важно иначче, да трябва да се проверят два източника само дето не виждам какво намекваш???
Нима не виждаш разликата???

Намеквам ти, че положението е много сериозно както на запад, така и на изток.
Само по себе си не виждам разлики, виждам различен интензитет.

За да ме разбереш по точно - един има гангрена на 1 пръст друг на 2 пръста - такава е разликата, но тя не е валидна след като не се лекува пациента.
 
От: Произведено в Русия

РУСИЯ ПРЕБРОЯВАНЕ ПО РЕЛИИГИИ ПРИ НАСЕЛЕНИЕ ОТ 143,502,097 ДУШИ.

По конфесионален състав населението на Руската федерация може да се раздели на: - християни - 88.7% (от тях православни - 93.2 %, старообрядци - 4.7 %, протестанти - 0.7 %, католици - 0.3 %, униати - 0.5 %, арменогригорианци - 0.4 %, други - 0.2 %), - мюсюлмани - 9.2 % (от тях сунити - 97.7 % и шиити - 2.3 %), - юдеи - 0.4 %, - будисти /ламаисти/ - 0.5 %, - други -1.2 %.

Обърнете внимание на процента мюсюлмани, който като го обърнете в хора, ще получи малко над 13 милиона човека.

Да давам ли проценти на всяка страна членка на ЕС? И после да ги съберем всичките заедно с бежанците и КВО СТАНА? Дори и без бежанците пак са повече.

Пак повтарям в Европейския съюз са повече мюсюлманите отколкото в Русия, който не иска да го асимилира да си купи лъв педераст и да му се радва.

За другото няма какво изобщо се хабя, той Блек се изложи като кифладжия с тези мюсюлмани. Свери си статистиките момче, май ти говориш на изуст, не аз!

Гледай си икономиката и цифрите, те поне ти се отдават.
@Ерор политиката на Путин си е политика за еманципация на страната, мислиш ли, че очаквам някой да я харесва на запад?
 
От: Произведено в Русия

Илиянчо, пиле шарено, колко беше трудно да провериш в нета само 1-вия резулатат от гошо е на уикипедията - According to a poll by the Russian Public Opinion Research Center, 20% of respondents considered themselves Muslims
После можеше да погледнеш тук - http://islam.ru/en/content/story/islam-russia

Сега остава да ми покажеш как от над 500 милиона население в ЕС 75 милиона или 15% са мюсюлманите?

Ако ти е трудно почни от тук - https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Europe

Мисли преди да пишеш.
 
От: Произведено в Русия

Факт - в България има 6 пъти по-малко убийства отколкото в Русия на глава на населението.

Между представата която се насажда чрез медиите (пропаганда му се вика) и реалността често има голяма разлика.

Един класически пример е да кажем престъпността или по-точно убийствата.

Предлагам два различни източника. Първия източник е Укипедия, където данните са взети от ООН. Т.е. има ги някъде по сайта на ООН. Втория източник е Световната банка.


https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

http://data.worldbank.org/indicator/VC.IHR.PSRC.P5


Русия я дават с 9 или 10 убийства на 100 000 човека. Това е най-високата стойност в Европа.

Ирак - забележете размирен Ирак го дават с 8.

И да дойдем до България. Според единия източник сме 1.5 убийства на 100 000 човека, според другия сме 2. Но втория източник няма десетична запетая и са закръглявали, не само за България, но и за другите държави.


Така, да повторим - в България, която според пресата има голяма престъпност, а в Русия където благодарение на вожда, учителя и водача Путин, няма НПО-то, няма Сорос, няма престъпност има 6 пъти повече убийства на глава от населението.


Факт - в България има 6 пъти по-малко убийства отколкото в Русия на глава на населението.
 
Последно редактирано:
От: От: Произведено в Русия

За другото няма какво изобщо се хабя, той Блек се изложи като кифладжия с тези мюсюлмани. Свери си статистиките момче, май ти говориш на изуст, не аз!

Та сега... да се хабим ли или няма смисъл ? :D
 
От: Произведено в Русия

Факт - в Русия има 2.5 пъти повече аборти на глава от населението спрямо България.

Факт - Русия е на първо място в Света по аборти на глава от населението.


Данните са от ООН - малко са стари от 2004-2005 година. Т.е. едно 10 години са стари.

http://data.un.org/Data.aspx?d=GenderStat&f=inID%3A12


От цялата събирана статистика се вижда, че Русия има 53.7 аборта на 1000 жени и това е най-високата стойност.

България е също с доста висока стойност - 21.3 аборта на 1000 жени.

За справка Германия - 7.8, Чехия - 12.2 аборта на 1000 жени. Беларус - друга диктаторска държава - 31.7 аборта на 1000 жени и се нарежда четвърта в списъка.


От друга страна пресата постоянно ни насажда как Запада бил в морален упадък и как в Русия се спазвал морала и се спазвали християнските ценности - едва ли не Русия са стожер на морала и Света. Фактите обаче сочат друго - че там абортите са най-много на глава от населението.


Факт - Русия е на първо място в Света по аборти на глава от населението - упадъчния Запад е цели 6-7-8 пъти по-малко, а България 2.5 пъти по-малко.
 
От: От: Произведено в Русия

Илиянчо, пиле шарено, колко беше трудно да провериш в нета само 1-вия резулатат от гошо е на уикипедията - According to a poll by the Russian Public Opinion Research Center, 20% of respondents considered themselves Muslims
После можеше да погледнеш тук - http://islam.ru/en/content/story/islam-russia

Сега остава да ми покажеш как от над 500 милиона население в ЕС 75 милиона или 15% са мюсюлманите?

Ако ти е трудно почни от тук - https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Europe

Мисли преди да пишеш.

Почни ти от ликипедията бе, слабоумен ли си, виж процентите и сметни за всяка държава. Сега казваш, че ислям.ру е по-достоверен от статистиките на правителството на Руската федерация ли? Аре ходи си пий хаповете, не се излагай повече пиле шарено.

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_by_country - за финал ето ти още проценти и цифри. Хайде събирай там общия брой мюсюлмани за ЕС, тогава приказвай. Бежанците не са ги включили това нали ти е ясно? Нали ти е ясно, че това море от хора няма как да го изгонят ей така?

Линка където съм дал пише 14% за РФ, ами това са 20на милиона. Дори да го приемем факта, че ислям.ру и тези в лики знаят повече от преброяващите в Русия, то само една Франция и Германия правят безпроблемно 10 милиона чалмии. Какво повече да говоря. Германия над 4%, Франция 5-10% чалмии. Другите държави да ти ги показвам ли бе пиле шарено?
 
От: Произведено в Русия

Слабоумен на сина на баща си ще кажеш - от кога 5% е повече от 15%?
след като дълбаеш за религия значи приемам, че с другото си съгласен.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе