Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.

waldes

Well-Known Member
Понеже колегата загуби дар слов, та ще продължа, примерно семейството праща чавето си в оксфорд, това чавенце се изучава, почва да прави бели на валстийт, получава солидна зарпата, ама това чавенце не осъзнава, че има кръговат на капитал, тоест, чавато каво вземе повече, отколкото му се полога, то някой из света ще получи по малко:)
 

strana

Well-Known Member
Всичко ново е добре забравено старо...

Китайците подпукаха САЩ за "правата на човека" в държавен доклад. 40 млн американци живеят под минималния жизнен стандарт, 18 млн. американци са бедни до степен просяци според критериите на ООН. За държава с 330 млн население са доста процентно.

137133940_15245778609231n.jpg


Make America great again? Ръждивият пояс се надява да се върне производството от Азия (няма как да стане това), калифорнийците бягат в Тексас, тъй като нито един американец от средната класа дори не може да си намери свестно и поносимо по цена жилище в щата, камо ли нещо друго, а Тексас пък се чуди как да обяви независимост....

Да бягат в Аляска... Русия ще ги спаси, както едно време от испанците покрай основаването на Форт Росс в Скалистите планини. Дало на Калифорния търговското корабоплаване и лозовите масиви на тъй пикантните днес калифорнийски вина.

Кавказки заселници пеят бъдещия химн на САЩ:
 
Последно редактирано:

alfa1

Member
Ти си един тъп политически трол. Запомни го, запиши си го и си го повтаряй на глас. Може да те помогне за в бъдеще да се ъпгрейднеш до умен политически трол. От тази тема разбирам, че основното, което произвежда Русия в този форум е тупане по гърдите и мятане на лайна по всеки, който не и харесва. Погледни си заглавието на темата и си погледни последния пост - няма грам нищо за произведено в Русия, а обяснения колко са зле в Щатите. Същото е и в предпоследния и в този преди него.
 

strana

Well-Known Member
Алфата се бетизира до степен омега...

Свиркай си химна на САЩ и си спомняй за Хасбулат - кво толкова унизително за един "българин"?

В темата е посочено, че САЩ почват да ги удрят със същите похвати, които използваха те по-рано (човешките права, бедност, просия, жизнен стандарт).
В темата е посочено, че тези щати, които изпитват икономически и социални проблеми, могат да потърсят помощ от могъщите си западни съседи (Китай и РФ).
В темата е посочено, че Руската Империя е помогнала на САЩ в борбата им за независмост.
В темата е посочено, че Русия е помогнала на корабоплаването и селското стопанство на бъдещи американски щати като Калифорния. Дори Хаваите са били под управлението на Руската Империя (този факт понякога е доста забавен за троглодитите - лично съм им наблюдавал реакциите - както при съобщаването на факта, така и при историческото обосноваване на факта - заприличват на Ам Гъл)
В темата е посочено, че подкрепата на Русия за САЩ в Калифорния и Тексас е спомогнала за тяхното анексиране и откъсване от Испания и Мексико. Не казвам, че е било правилно от страна на Русия да прави това, но е факт.
 
Последно редактирано:

alfa1

Member
Да бе, добре че беше Россия да помогне на Щатите, че го бяха закъсали завалиите.
Бегай в Россотрудничество да се похвалиш че си привлякъл внимание към Русия, български гражданино. Колко комплексиран трябва да си, за да направиш тема "Произведено в (еди-къде-си)" - такива хвалби досега бяха запазена марка само на македонците
 

strana

Well-Known Member
Нервичките...

BTW, кво е тва Россотрудничество, дето го размяташ наляво и надясно, и що реши, че съм български гражданин?

Това е информационна тема, а не пропагандистка. Никой тук няма намерение да навива българите да одят в каквато и да е посока. Да, никой не иска да ви превръща в "разорана картофена нива" (c) Чърчил, но и никой не ви смята за "братушки", на които поради някакви неведоми причини трябва да се набутва ей така, за фийлинга.

Свърши се тая. Доста по-късно след Достоевски, но и ние се учим.
 
Последно редактирано:

waldes

Well-Known Member
Който не си знае историята (не фалшифицираната) е обречен да я изпита отново, докато му дойде акъла:) Или другояче казано - училището на живота, бря:)
 

strana

Well-Known Member
Гледам, че са генерирани няколко запитвания относно войната... Отговарям кратко:

Ще има ли световна война? Да.
Къде ще е тази война? На територията на сегашния ЕС.
САЩ ще участват ли в тази война? Да.
Русия ще участва ли в тази война? Да (но не териториално)
Каква е ролята на България в тази война? Цел и мишена. Най-близка до границите ни. Ще бъде премахната като заплаха от първите.
Ще оцелее ли ЕС като политическа и икономическа структура? Не.
Защо Русия не помага икономически на държавите от бившия соцлагер? А защо трябва да им помага?
 

waldes

Well-Known Member
Гледам, че са генерирани няколко запитвания относно войната... Отговарям кратко:


Защо Русия не помага икономически на държавите от бившия соцлагер? А защо трябва да им помага?
Те искаха свобода, предоставена им беше.
 

strana

Well-Known Member
Те искаха свобода, предоставена им беше.
Абсолютно палче.
Това искаха, това получиха.
Дали е добре или зле, те си преценяват.
Но е неразбираемо тяхното просене и подлизуркване.
А някои (като смелите и най-вече бързи прибалтийски момчета) дори просят заплашително... щото ги били заобиколили като фикус, разбираши...
 

alfa1

Member
Разбрах какво го тегли момчето - войната. За производство на война никой не може да отрече че руснаците са много добри. Воювайте, момко, десетки милиони жертви дадохте и не ви увря главата какво е войната. Тя в съзнанието ви отдавна е започнала, гледам че и други искате да заразите с болните си мисли.
 

strana

Well-Known Member
"Ние обичаме мира
Ние пазим мира
Ние най-добре знаем цената на мира
Но, ако не ви уврат тиквите, умеем да воюваме най-добре от всички" (c)
 

waldes

Well-Known Member
Миеме раните и обратно в отбора, ама дали ще ги приемат този този път вече не знам.
 

waldes

Well-Known Member
Алфата се наспа и с нови сили:)
 

waldes

Well-Known Member
Абе тая тема накъде отиде:)
 

waldes

Well-Known Member
Демек бетата страната се напил, еми аз тогава с кой ще си лафа..
 

waldes

Well-Known Member
Пфу, сложих залог, кога Младежа ще се подхлъзне, поне до края на 2018...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе