Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Коя козметика руско производство се купува най-често от нашите гости от чужбина:

4fad1bb097c27744027f70adec781545_fitted_740x0.jpg


https://www.cosmo.ru/beauty/face/made-in-russia-kosmetika-kotoruyu-inostrancy-vezut-iz-rossii/
 
Чат-ботове и роботи почват да заменят продавачите в магазините и персонала в колл-центровете

4681596.jpg


http://tass.ru/ekonomika/5115126

снимка © Артем Геодакян/ТАСС, коллцентър в СПБ
 
Последно редактирано:
Руски експерти заявиха, че Русия няма да използва разработките, анализирани в предадените й от Сирия невзривени американски крилати ракети, тъй като нашите са далеч по-напред, но ще проучи софтуера им за по-сполучливо бъдещо тяхно неутрализиране без да се използват зенитките от ПВО, а само средствата за РЕБ

1518756125.jpg


https://ria.ru/syria_chronicle/20180419/1518959404.html
 
Над 200 доброволци и преводачи посрещат гостите на Международния ялтенски икономически форум пред новия терминал на летището в Симферопол. Гости на "санкционния" Крим вече са представители на Мали, Зимбабве, Франция, Германия, КИтай, САЩ и Австрия. За пръв път пристигнаха гости от Исландия и Белгия, очакват се от Латинска Америка, 20 страни от Африканския съюз и други.

4684755.jpg


http://tass.ru/ekonomika/5138406

http://forumyalta.com
 
Малко извън темата, но близо по радиационен фон:

Москва препоръча на Лондон да не бърза да уничтожава уликите по делото Скрипал, тъй като вече са налични изводите като тази на швейцарската лаборатория в Берн и укриването на улики няма да се отрази добре при бъдещото международно разследване на последните престъпления на службите на Великобритания (убийствата на Литвиненко и Березовски. както и фейковете покрай Сирия). Вероятно се намеква, че пленените от сирийската армия британски инструктори на ИДИШ са се разприказвали.

Че Мей и бОрис скоро ще подадат оставки (или некой ще ги метне от прозореца с прощален вик "руснаците идат" ) е ясно, но с това няма да се приключи. Английската кралица като главнокомандващ (ако е още жива, както се спекулира) би трябвало да направи всичко възможно да намали имидж-загубите.

1518959812.jpg
 
Последно редактирано:
Преди малко ми предадоха, че на една от редакционните пощи е получен прессрелийз от българската партия Атака, че ще посетят форума в Ялта.

Хубаво е, че ще има представители и от България (приветствам това), но се надявам да вършат работа (да обсъждат икономика, финанси, търговия и т.н.) , а не просто да пунтират неква русофилия пред гласоподавателите си.

Препоствам текста на пиара (не съм фен на тази групировка, но сметнах, че има положителни моменти:

"Лидерът на АТАКА Волен Сидеров и колегите му от парламентарната група Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова участват в международния икономически форум в Ялта, Крим. Той е сред четирите най-големи икономически форума в Русия и се утвърди като ефективно международно място за обсъждане на световната икономика. Основната тема на форума в Ялта е "Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия ".

Дебатите на форума са свързани с цифровата икономика, международно сътрудничество за териториално развитие, инвестиции във високотехнологични индустрии, бъдеща енергийна икономика, опазване на културното наследство, благоденствие на хората, екология и много други.

Всяка година на форума присъстват високопоставени руски държавни служители, международни експерти, бизнесмени и икономисти, представители на големи бизнес организации и други лидери на общественото мнение.

Четиримата представители на партия АТАКА са там по покана на организаторите.

С влизането си на форума, Сидеров предизвика изключително силен интерес от страна на руските медиите. Той даде интервюта за Русия 24, ТВ Звезда, RT, ОРТ и други телевизии с обща аудитория над 550 милиона зрители.

„Важно е тук, в Крим, да се събират международни представители и да се правят такива срещи, защото по този начин става ясно, че Крим не е анексиран или окупиран, както говорят хибридно войнстващите срещу присъединяването му.

Партия АТАКА имаше наблюдатели по време на референдума в Крим през 2014 г. Тогава видяхме, че хората го искат това наистина. Искаха го и българите тук, те се страхуваха от дискриминация от страна на Киев след преврата. Виждаме след 4 години, че промените са много осезаеми. Забелязват се още от летището в Симферопол. Навсякъде виждаме сериозен размах, строежи и грижи от страна на правителството в Москва“, заяви Сидеров пред медиите.

„Като цяло отношенията Европа-Русия продължават да са в криза, но аз смятам, че това няма да продължи дълго. Идват евроизбори и от доста европейски държави ще се усили присъствието в ЕП на партии като АТАКА – патриотични, консервативни, които държат на национални и консервативни ценности и това ще повлияе на политиките в Европа. Там големите компании и хората като цяло не желаят санкции срещу Русия и враждебни действия. Те искат сътрудничество, бизнес, икономически връзки. Не мисля, че всички държави са срещу Русия. Това беше идея на САЩ предимно. Много страни в Европа искат нормални отношения с Русия, както и България.

Идва това време, в което ЕС да се еманципира от влиянието на САЩ и да започне по-самостоятелна политика. Това ще е шанс и за България, защото е силно зависима от Брюксел и Вашингтон“, добави Сидеров.

Той припомни, че беше спрян „Южен поток“. Сегашното правителство и Борисов правят усилия да компенсират тази загуба и в момента мисля, че има някакъв вариант на „Южен поток“ и България да се включи в международното енергийно трасе. Мисля, че сегашното правителство работи правилно в тази посока. Много е важно, че България не екпулсира руски дипломати, АТАКА беше категорично против. Повече съм оптимист за отношенията България – Русия“, коментира още лидерът на АТАКА.

По-късно той участва в дискусия по темата „Русия-Европа“ в Ливадийския дворец."
 
Последно редактирано:
Цигането докога ще се шляе тук? Дадено му е името на сайта, обяснено му е защо в България няма руски магазин с английски надписи - да си го търси тихомълком, щом не може да ползва Гугъл или Яндекс.

Не за друго, но опошлява темата с мангалщините си.
 
След британските инструктори на ИДИШ, в сирийската Дума откриха хлор от Германия и димни гранати от Солсбъри (UK). Да-да, тва същото от случая Скрипал.

А по социалките (дори англоезичните) цепи мрака сирийското дете, което обяснява как "каските" са го привикали в болницата и са го пръскали с вода.
 
В арабските страни сериозно почна да се обсъжда датирането на изминалата събота като всеобщ национален празник.

Хората, които вече десетилетия празнуват уцелването на 4 израелски танка като неква невероятна победа, все още не могат да повярват какво са постигнали с ПВО от 70-те години.

Френски ракети дори не са били засечени на радарите (включително и руските средства за обективен контрол го потвърждават). Най-вероятно Франция дори не е стреляла, независимо от приказките си.

Великобритания няма нито един успешен изстрел - всички ракети са свалени. Дори два дни рИва как две варшавянки (остарял наш клас подводници, именуван на запад Black hole) попречили на тяхна да нанесе удар.

САЩ изгубиха 2/3 от изстреляните ракети (при това не само томахавки, но и от новия си умен клас)
 
Московският международен кинофестивал стартира днес - 2 месеца по-рано заради Световното по футбол. Поизмръзнаха им задниците на гостите покрай тва predeporte

 
Вчера преминаха успешно тестовете на "Ховеркрафт" за СВП Нептун 23 (пасажерски транспорт на въздушна възглавница) в района на Тюмен

c2RlbGFub3VuYXMucnUvdXBsb2Fkcy84LzEvODExMTUyNDE3NzQ0MF9vcmlnLmpwZWc_X19pZD0xMDYyNDk=.jpg
 
Холдингът "Швабе" реализира поредния си пробив на високотехнологичните пазари на Югоизточна Азия. Този път в Сингапур.

Основните направления ще са цифровото здравеопазване и "умните градове".

shvabe.jpg
 
Статус
Not open for further replies.

Горе