Промените във facebook страниците

emil_vlkv

Member
Здравейте,
спомняте ли си как през 2008-началото на 2009 година колко по-лесно беше да се съберат голям брой фенове във фейсбук страница. Буквално всеки, който направи забавна фен страница събираше набързо над 100 000 фенове. Какво се случи след това? Интересно ми е хората ли се измориха да харесват страниците или от социалната мрежа направиха нещо, с което да ограничат количеството на феновете? :)
 
От: Промените във facebook страниците

И двете.

(................)
 
Също така ми е интересно какво се е случило със старите страници от едно време? В момента единствените популярни страници са тези на официалните представители на една стока или изпълнител. :)
 
От: Промените във facebook страниците

Чуждоезичните страници не е невъзможно да се развиват по стария начин, чрез споделяне, но българския пазар е много малък и на хората им е писнало и просто не харесват. Може би промените по интерфейса, които направиха от фейсбук спомогнаха за това, например вече могат да се харесват снимки без да се харесват самите страници и т.н.
 
Също така вече, когато приятел хареса страница, новината не се появява в news feeda.
Вече създаването на голяма страница е свързано с много разходи. :(
 
Надявах се google+ да напредне, тъй като там страниците са подобни на старите от фейсбук, но за съжаление количеството на активните потребители там е изключително ниско.
 

Горе