Промени в SEO политиката. Важно!

Ами ако се съберем 5-6 човека, ще я направим. Те и самите системи не се пускат изведнъж огромни. Правиш нещо малко, но си го правиш ти. С времето надграждаш, надграждаш. Приходите растат, съдържанието също. Предлагаш една услуга. После още една и още една и още една и в един момент имаш среден ръст на приходите от ** *** евро месечно.
Наистина говорим за различни неща, а основните разилки са в целите и подхода.
 
Бате и тук пързалката не само нагоре ;) Виж ги ансерс ком - 28 % процента на трафика овернаит. Чудя се с колко ли са спаднали приходите от реклама че да им излезе големият шеф да се оплаква че г не били честни. Аз не бих се тказал от никои от сайтовете си които ми носят усточив приход и почти не ми отнемат време за подръжка ;) Даже бих гледал да натрупам повечко такива ;)


Иначе съм опън маинд за участие и инвестиции в нови в нови проекти ;)
 
Правим един инвестиционен фонд за готови интернет бизнеси събираме капитал купуваме няколко сайта които печелят някаква сума и намемаме 2-3 инхаус сеота да гиподържат. А ние (мениджмънта) се подготвяме за ипо и с натрупаният капитал копуваме още доста саитове. Разликата ни от венчър капиталфондовете които наливат в нови проекти е че тук не търсиме бруталната доходност която я доиде я не а устоичив приход при правилен мениджмънт ;) един вид по нискорискова инвестиция...
 
В момента е момента за нарупване на капитал на борсата след 2-3 години ще утихне и ще е по сложно някави булшитърски фирми успяха да наберът по 2-3 милиона капитал от раз ....
 
Майната им, всички тия са слабаци. Имам чувството, че са някакви перални. Аз не мога да си представя как някой може да има такъв голям пазарен дял, а да е толкова ниско в усвояването на технологиите. Трябва да се съберат мозъци, които да развиват нещо устойчиво и дългосрочно, а не да се мислят някакви схеми, с които да улавяш в момента и в един момент да забранят арбитража и да се преустройваш :) Не ги разбирам, наистина. Може ли dir.bg да е на Smarty? Изобщо може ли да си dir.bg и да не продаваш на практика нищо? А и както се вижда, Google е решил да стане комерсиален и му дошло времето да избие малките риби. Затова и забранява купуването на линкове и всякакви подобни малки схеми. Аз например се чудя в момента при ниската стойност на линкове от директории и при забраната за купуване на линкове към каква начална SEO стратегия да се ориентирам... То наистина няма нищо сигурно в момента освен "трупай контент и събмитвай, където намериш".
 

Горе