Промотираш онлайн и печелиш - Dropshipping от български онлайн магазини

d.denev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Предложението ни е насочено към всички собственици на малки и големи блогове, facebook страници, профили и и т.н...

Какво предлагаме?

Възможност за dropshipping на продуктите от онлайн магазините ORESHAK.BG и SEXSALE.BG. При желание от ваша страна можем да предоставим снимки, текстове и цени на всички продукти.

Какво очакваме?

Да промотирате и предлагате артикули от единия или от двата онлайн магазина на посетителите на вашите сайтове, блогове, facebook страници, профли...

Какво получавате?

Ако се включите в програмата ни за dropshipping, ще получавате 20% комисионна от стойността на всеки продаден артикул. (Този процент важи за всички базови цени в онлайн магазина. Той не важи за продуктите, които са в промоция.)

Схема на работа:

Ако проявявате интерес, можете да ни пишете на [email protected], на ЛС във форума или на Skype: onbox-bg. След това ние Ви изпращаме снимки, цени и описания. Качвате продуктите и избирате начин, по който да ги промотирате пред Вашите посетители. Посетителите на Вашия сайт, блог, facebook страница, профил правят заявка за въпросните продукти към Вас - заявката трябва да съдържа - име, телефон, мейл и адрес за доставка или офис на Еконт Експрес. След това Вие ни изпращате заявката, ние я обработваме, опаковаме и изпращаме. В края на определен период от време (например: един месец) ще Ви изплащаме комисионите за всички направени заявки.

Ако имате въпроси или нужда от повече информация, моля пишете ми.
 
От: Промотираш онлайн и печелиш - Dropshipping от български онлайн магазини

А договор с вас сключва ли се ? Рекламациите и върнатата стока как се договаря с вас ?
 
От: Промотираш онлайн и печелиш - Dropshipping от български онлайн магазини

Здравейте,

Пиша Ви в отговор на въпросите:

1. Можем да сключим договор за партньорство - пишете ни дали имате фирма и ако не, трябва да го направим с частно лице.
2. Относно рекламациите - тъй като ние ще изпращаме всяка една пратка - ние ще поемаме и рекламациите и ще комуникираме с клиентите при възникнал проблем.

Ако желаете да се включите в програмата ни, пишете ми на e-mail [email protected] или можем директно да се чуем на 0894 794 890.

За допълнителни въпроси, оставам на разположение.
 

Горе