Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Ivo94

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
Умножаваме Вашите обяви x2, x3, x4, x5 вие решавате по колко да умножим Вашите обяви.
Ако имате в момента 20 обяви и ние ги клонираме веднъж, то в сайтовете за обяви ще имате публикувани 40 ваши обяви. Ако имате 50 обяви то умножени по 2 ще станат общо 100.


Продажбите са движеща сила на всеки един бизнес. Независимо дали продавате стоки или услуги, Вие знаете колко трудно се стига до всеки един клиент.
Сайтовете за обяви са местата в интернет, където потребителите търсят определена стока или услуга и са готови Веднага да заплатят за нея.


rgh1422482770a.jpg



Защо да се възползвате Сега?
Или Вие вече имате публикувани обяви, но все още не сте достигнали продажбите, които сте очаквали?
Ако е така, ние сме тук, за да Ви предложим едно ново решение и начин, който ще удвои вашите обяви или пък може да ги утрои, x4, x5 или още повече обяви, които да водят до Вас самите и чрез тях Вие да реализирате повече продажби.


jdv1422482929i.jpg



Как се случва всичко това?
Лесно е, предоставяте ни линк към ваши вече публикувани обяви и ние ги „пренаписваме“ като задължително запазваме основната информация за продукта плюс ключовите думи, но също така променяме текста и заглавието до такава степен, че да не бъдат разпознати от търсещите машини и разбира се от администраторите на сайтовете за обяви като дублиращи. Може би се питате това последното защо? Защото много от сайтовете за обяви изтриват едни и същи обяви или много подобни една на друга.


Какво се изисква от вас?


Първа стъпка - да заплатите един от промоционалните пакети за клониране на обяви предварително по посочен от нас начин и разбира се удобен за Вас.


Втората стъпка е да ни предоставите телефонен номер, с който не са публикувани вече обяви някъде в интернет (посочвате ваш друг номер, давате ни номер на ваш сътрудник или просто закупувате предплатен пакет от мобилните оператори, който има включена и SIM карта за символична цена).


Трета стъпка - предоставяте ни линк към вече публикувани ваши обяви или ни изпращате текстови файлове с придружаващи ги снимки (снимките са задължителни и при първия вариант, за да са чисти от водни знаци на сайтовете за обяви).


Предоставяте ни ново име (различно от вече публикуваното до сега към вашите обяви, на половинката си, на сътрудник примерно или партньор в бизнеса), населено място, емайл (има опция ние да регистрираме нов) и споменатия (нов) телефонен номер.


bfi1422483004o.jpg




Какво да очаквате от нас?


Първа стъпка – регистрираме нови акаунти в сайтовете за обяви с нов телефонен номер, ново име за контакт и нов емайл.


Втора стъпка – клонираме (пренаписваме) вашите обяви и променяме информацията до степента, която е нужна.


Трета стъпка – публикуваме вашите обяви.


Какви са промоционалните пакети, които предлагаме за момента?



Обърнете внимание, че клонирането (пренаписването) на обяви се заплаща допълнително към пакета по 0.80лв на всеки 100 думи. Цената е валидна за всяка една обява, която се клонира. Пример – ако обявата, която клонираме е с дължина 150 думи, ще заплатите 1.20лв за нея допълнително, ако е 75 думи ще заплатите 0.60 лв допълнително за нея.


Пакет начинаещ търговец:
Клонираме ваши десет обяви и ги публикуваме в десет различни сайта за обяви. Общо ще получите 100 нови обяви. Цена на пакета в момента - 9 лева или около 9 стотинки на обява (в цената не е включено клонирането).


Сребърен пакет – за напредналите търговци:
Клонираме ваши 30 обяви и ги публикуваме в десет сайта за обяви. Общо ще получите 300 обяви. Като бонус ще добавим и по един линк от 3 български социални мрежи към всяка публикувана обява в един от сайтовете за обяви – 30x3 са допълнителни 90 линка към вашите обяви. Цена на пакета в момента 27 лева или 9 стотинки на публикувана обява (бонус 90 линка от български социални мрежи). В цената не е включено клонирането на обяви.


Златен пакет – за доминиращите търговци:
Клонираме ваши 50 обяви и ги публикуваме в 15 различни сайта за обяви. Общо получената бройка е 750 нови обяви. Бонус по 4 линка от български социални мрежи към всяка една обява в един от сайтовете за обяви или общо 200 линка. Цена на пакета в момента 70 лева или малко повече от 9 стотинки на публикувана обява (бонус 200 линка от български социални мрежи). В цената не е включено клонирането на обяви.


Платинен пакет – за успелите търговци:
Клонираме ваши 100 обяви и ги публикуваме в 16 различни сайта за обяви. Общо получената бройка е 1600 нови обяви. Бонус по 5 линка от български социални мрежи към всяка една обява в един от сайтовете за обяви или общо 500 линка. Цена на пакета в момента 135 лева или около 8.5 стотинки на обява. В цената не е включено клонирането на обяви.


Заплащането на всеки един от пакетите се извършва предварително и възможните начини за плащане са PayPal, Еконт, Банков превод или пощенски запис.


Запазваме си правото да откажем поръчка, преди да бъде заплатена. За повече подробности и поръчки може да пишете на ЛС.
 

Прикачени файлове

  • umnoji_prodajbite_si.jpg
    umnoji_prodajbite_si.jpg
    17.3 KB · Преглеждания: 9
  • relax-baner.jpg
    relax-baner.jpg
    39.2 KB · Преглеждания: 9
  • kloniranite_obiavi.jpg
    kloniranite_obiavi.jpg
    27 KB · Преглеждания: 9
Последно редактирано:
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Интересно предложение, мисля, че ще има успех между всички собственици на онлайн магазини.
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Добре измислена оферта. Късмет!
 
Re: От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

В кои сайтове за обяви клонирате?
То освен олх и базар, и 1-2 др можби, в другите от п1 на Г.бг по обяви никой не ходи.
 
От: Re: От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

В кои сайтове за обяви клонирате?
То освен олх и базар, и 1-2 др можби, в другите от п1 на Г.бг по обяви никой не ходи.
Нали за това се линкват от социалките :) в по-големите пакети, всички обяви се посещават без изключение в кой сайт са ;) . Имали сме случаи при предишни поръчки някои от обявите добавени в нископосещавани сайтове за обяви да са с по-висока конверсия от останалите добавени в Олек-а и Базар. В единия сайт, някои от обявите стояха като най-посещавани на първа страница сигурно 1-2 месеца :) .Списъци и подробности на ЛС
 
Виж сега, това което казваш може и така да е, а може и да не е.
Дай пълен списък на сайтовете за обяви, както и пълен списък на "български социални мрежи" Не знаех, че има БГ соц. мрежи. Или поне такива дето карат голям трафик.
Предполагам тия списъци не са тайна. Няма ЛС няма МС.
Иначе добре написана оферта... но дали има смисъл. Особенно ако всичко е на ЛС.
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

И из искам да видя къде ще ми се копира обявата
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Пак ли ще се спамим, еййй писна ми ще взема да направя направо публикуването само след одобрение както е в директориите за статии. Всички ми говорите за дубиран контент, а никой не мисли, че така се прецаква сайта в който се поства дублиран контент. :(
 
Re: От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Пак ли ще се спамим, еййй писна ми ще взема да направя направо публикуването само след одобрение както е в директориите за статии. Всички ми говорите за дубиран контент, а никой не мисли, че така се прецаква сайта в който се поства дублиран контент. :(

Глей сега брачед, ако аз продавам нещо, ще го пусна в колкото може повече сайтове за обяви. 10-20-30 ако има. Ествствено, че с един и същ текст. Искам да продам.
Ама това, че Г ще ти прецака сайта за дублиран контент, баш ми дреме на шнура.

Горното няма общо с тая обява.
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Обявите не се копират, а се пренаписват. Запазва се основната информация когато продукта примерно е таблет - размер, тегло, екран, процесор, видео - променя се заглавието и се пише нов текст, в 200-250 думи е ясно, че няма как да се повтаря колко тежи и колко му е екрана, текста става като статия един вид с предимства, защо да купиш продукта и т.н. . Пак обръщам внимание, че не се копират едни и същи обяви, нали това е идеята, за да има смисъл и от самите обяви. Uni-web ако смяташ, че не искаш да се публикуват подобни обяви при теб ми пусни твоя сайт на ЛС, за да го изключим от списъците. Списъци на сайтовете за обяви предоставям само на заинтересовани потенциални клиенти, не защото са тайна, а защото тази част от самата поръчка някои клиенти държат да не се разпространява публично (разбираемо е), плащат си. Българските "социалки" определено не носят кой знае какъв трафик, но при публикувани примерно 100 линка в една от тях е ясно, че във времето ще донесат дори и минимален такъв, не това обаче е тяхната цел, ясно съм описал, че се публикува в тях, за да се даде тежест на самите обяви пред търсещите машини, съчетано с нови текстове и заглавия.
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Ако обявите са с добро съдържание, нямам проблем. Обаче повечето, както онзи по-горе дето предлагаше скрипт такъв ми пляска постоянно дублиран контент ми е проблем.

@гаргнанет Мен пък въобще не ми дреме дали ще си продадеш продукта в безплатна платформа, баси наглостта, като искаш дигни си трафик достатачно на тъпите магазинчета и си продавай там. Никакво уважение нямаш нито към труда на хората нито към нищо!!! Типично по български, на мен да ми е добре па на другия да му е зле!!!

Обявите не се копират, а се пренаписват. Запазва се основната информация когато продукта примерно е таблет - размер, тегло, екран, процесор, видео - променя се заглавието и се пише нов текст, в 200-250 думи е ясно, че няма как да се повтаря колко тежи и колко му е екрана, текста става като статия един вид с предимства, защо да купиш продукта и т.н. . Пак обръщам внимание, че не се копират едни и същи обяви, нали това е идеята, за да има смисъл и от самите обяви. Uni-web ако смяташ, че не искаш да се публикуват подобни обяви при теб ми пусни твоя сайт на ЛС, за да го изключим от списъците. Списъци на сайтовете за обяви предоставям само на заинтересовани потенциални клиенти, не защото са тайна, а защото тази част от самата поръчка някои клиенти държат да не се разпространява публично (разбираемо е), плащат си. Българските "социалки" определено не носят кой знае какъв трафик, но при публикувани примерно 100 линка в една от тях е ясно, че във времето ще донесат дори и минимален такъв, не това обаче е тяхната цел, ясно съм описал, че се публикува в тях, за да се даде тежест на самите обяви пред търсещите машини, съчетано с нови текстове и заглавия.
 
Re: От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Ако обявите са с добро съдържание, нямам проблем. Обаче повечето, както онзи по-горе дето предлагаше скрипт такъв ми пляска постоянно дублиран контент ми е проблем.

@гаргнанет Мен пък въобще не ми дреме дали ще си продадеш продукта в безплатна платформа, баси наглостта, като искаш дигни си трафик достатачно на тъпите магазинчета и си продавай там. Никакво уважение нямаш нито към труда на хората нито към нищо!!! Типично по български, на мен да ми е добре па на другия да му е зле!!!

Идеята ми беше, че имам 1 обява с добър текст и всичко. Пускам я на 20 сайта. Ти смърдиш, че е дублирана на твоя сайт и на други. Еми дреме ми... спри да се занимаваш със сайтове за обяви.
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Предполагам вече се разбрахте в спора и може да се пише само по темата :) нали
 
От: Промоционални пакети за клониране на Вашите обяви

Офертата е актуална
 

Горе