Предлагам: Промоция за реклама на предприемачи

Добавих малко инфо. в първия пост. Мисля, че е интересно да се отбележи, че импресиите вече са около 20 000 к. твърдо дневно и някои стари статии имат добри класирания по много ключови думи и вярвам, че освен SEO ефектът статиите им носят и трафик.

statis.png
 
Всеки, който направи заявка до 22.22 днес на 23-01 2017 г. може да ми изпрати 3 статии за публикуване на цената на една вижте първия пост.

happy-hour_banner.jpg
 
Вече важат ограничения освен упоменатите в първия пост теми и за политически ПР статии, казино, залагания, форекс, бързи кредити.
 
Моля, когато изпращате статиите на имейла пускайте линк към профила си тук. Офертата и цената за реклама е валидна само за регистрирани ...
 
Последно редактирано:
Всеки който напише в темата 50% до 23.59 на 11.04 може да поръча публикува статии на 50 % от цената обявена в първия пост. Тоест само за 2,50 $ за статия. Всеки може да заяви максимум 5 статии.
 
Всеки който напише в темата, или на ЛС, кода - искам 50% до 23.59 на 11.04 2018 г. може да поръча да публикува статии на 50 % от цената обявена в първия пост.

Тоест само за 2,50 $ за статия.

Отговарящите на условията могат да заявят максимум 4 статии. Моля Прочетете внимателно първия пост!
 
Възползвах се и съм много доволен от услугата.
Благодаря много, за обратна връзка! Надявам се в дългосрочен план да имате много ползи от статията.
 
И аз се възползвах.
Колегата stoineff е изключително коректен.
Благодаря!

И аз, благодаря ще се грижа за статиите :) Успехи с проектите!
 
Здравейте, и аз бих искал да се възползвам, възможно ли е само сайта на лични.Поздрави.
 

Горе