Проследяване на трафика от Facebook

Здравейте, искам да ви попитам дали има някакъв начин да си сегментирам социалния трафик, а именно да вижда от коя facebook страница(URL) ми идва трафика. Сега го правя като във всяка слагам различен код за мерене, но тайно се надявам да има и друг начин. Благодаря ви предварително :).
 
От: Проследяване на трафика от Facebook

Здравей,

Слагай на всяко url един допълнителен GET параметър. Например: domain.com/url ще стане domain.com/url?fb=1 и с параметъра fb = 1, 2, 3, 4, 5 и тн. можеш да си номерираш групите. Като кликне някой на съответния линк трябва в страницата си да направиш скрипт, който ти чете този параметър, ако го има, и го записва в една таблица в базата ти данни. Така ще знаеш кой пост, колко публикации има от фейсбук и от кои групи :)

Ние сме го направили цялото автоматизирано и постване и броене.. .
 
От: Проследяване на трафика от Facebook

Благодаря много за идеята, но не мисля, че е това, което търся.Аз лично съм достигнал до 3 начина за правене на това сегментиране.
1.Да минавам всеки линк през goo.gl, но си е доста разправия.
2.Да си добавявам разширение, което да ми помага да следя нещата в Google Analytics, но пак не е максимално добре при положение, че имам 60+ групи.
3.Намерих едно приложение подобно на Hootsuite, което автоматично като поствам за всяка страничка ми прави Shortner, но като минус отбелязвам, че използват техен си Shorner и той плаши хората.
 

Горе