Професионално развиване на форуми

От: Професионално развиване на форуми

Услугите малко съксват :D, не знам дали си запознат, но в голям форум има доста хора, които ще ти модерират форума за без пари при това даже конкурси ще трябва да правиш, понеже всички искат да са модератори. А ако случайно не ти харесва поведението на някои винаги може да му махнеш правата. В малък не активен форум модератори почти не са нужни. А за чат стай не съм чувал и виждал да има по сайтовете от бая годинки..

Иначе за писането на мнения по-форуми - от тва има някаква кирия, но не знам кой ще трае заядливи мнения т.е в повечето случай се блокира потребителя insta... пък и за да си полезен трябва да рекламираш нещо, а не да се караш по форумите..
 
От: Професионално развиване на форуми

Чат стаите съм ги виждал..по - често ги слагат по игрите, но и другите сайтове ги имат... мога да се сетя за сайтове, дето имат чатове и да ги постна тук, ама мисля, чен мя смисъл. Целта на заяждането е да тръгне дискусията в темите и да живне форума....всеки може да си поръча каквото си пожелае.Целта на модерирането е докато пиша мнения, да модерирам форума и да върша 2 в 1...пък вече който си иска си поръчва каквото си иска.
 
От: Професионално развиване на форуми

Толкова ли никой няма интерес към услугите на колегата? Колко ще искаш за поддръжка на фейсбук страници?
 
От: Професионално развиване на форуми

Ами зависи...зависи от това какво искаш - на колко време да се публикува, какви публикации, от тематиката на страницата, прати ми линка на лично и ще го обсъдим.
 
От: Професионално развиване на форуми

Забравил си категория малоумни - явно някой ти плаща да развиваш профила в предприемач в този стил.
 

Горе