Профсионални сайтове от 92 ЕВРО!!!

А още е само сряда!!!

Сериозно човек..послушай съветите на хората и се огледай, ама наистина се огледай, в интернет как е положението! Никой не иска да ти каже, че не можеш. Щом си стигнал дотук - значи можеш да учиш и да надграждаш уменията си, но трябва да го правиш спрямо конкуренцията. В момента мога да ти кажа, че нямаш конкуренция освен децата от 5 клас! Много остро влизаш на колегите, докато те искат да ти помогнат и да те насочат в правилната посока! 8 години е много време човече!? За 8 години ако си учил...тези неща , то портфолиото ти щеше да е препълнено с някви мега яките проекти и да ни шашнеш, а както каза един колега по-горе, ти използваш още някви безплатни домейни!

Само успехи ти желая в развитието ти - в личностен и професионален план!
 
тва е оня пичага с мега супер хипер системата multiPRO само че сега е пуснал демо версията за прости сайтчета :D:D
 
Когато бях 8-ми клас с Web Page Maker правех по-добре изглеждащи сайтове! И ако до сега някой не ти го е казал - нещата ти изглеждат УЖАСНО!

Даже не вярвам, че това нещо е реално, според мен е troll.
 
Последно редактирано:
Здравей,
Ако желаеш, може напълно безплатно за около 10 минути да ти "пусна" онлайн чат, за да мога да видя как разговаряш директно с клиентите си.
... скоро ще пусна и онлайн чат за да разговарям директно с клиентите си през УЕБ ...

Не знам колко време ти е отнело да напишеш това изречение
Интернет Маркетинга има широк крък от шансове за допълнителни доходи от Реклами който вървят в комплекта на изработения за Вас Личен/Бизнес уебсайт.
,
но аз все още не мога да проумея какво си се опитал да вложиш в него...

П.С. Виждал ли си по телевизията Димитър Маринов или Мирослав Стоянов - в очите на хората, с това което показваш изглеждаш по подобен начин ...
 
Човече, това с тия неща отзад на 24 инчов монитор за малко да изпадна в транс само една мин след отварянето.
Почти всички сме имали подобни преди много години, но времето им отмина. Хубаво е, че можеш да пишеш код... ползвай тези умения за нещо по-съвременно :)
 
Човече, това с тия неща отзад на 24 инчов монитор за малко да изпадна в транс само една мин след отварянето.
Почти всички сме имали подобни преди много години, но времето им отмина. Хубаво е, че можеш да пишеш код... ползвай тези умения за нещо по-съвременно :)
Виж само ако пъти е заредил различини версии jquery :D
 
от там се научих да пиша на PHP,JAVA,HTML,CSS,SQL база данни
Баце про, а га че се научиш на български да пишеш?
Издвинявай, грешка - БАЦЕ ПРО.
 
хаха завистливите хора, които един сайт не са направили, виж си твоя сайт градинаров на нищо не прилича,аз скоро ще вкарам СМС система за разплащане,а пък вие винаги ще си останете хейтъри винаги!>

Вискяр Градинаров твоя сайт на нищо не прилича хахаха как може да се изказваш в темата ми където предлагам услуга, направо съм смаян,ти кое не разбра,че от 8 години се занимавам с WEB???
 
Последно редактирано:

Горе