Търся: Пр статия в сайтове

Saphire

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Здравейте, търся няколко неща и се надявам да съм достатъчно изчерпателна.
Pr статия добре написана която да се публикува в сайтове с много голям трафик. Статията е на тема модели и ще е добре да се види от хора и в тази индустрия. Имам идея за звученето просто не сме готови още със снимковия материал.

: )
В момента работя като модел и участвам в международен конкурс за корица на списание MAXIM. Втората задача е да събера гласове чрез статия или постове във фейсбук.
Гласуването е безплатно , но не трябва да бъде БОТ трябва да се гласува от реални профили от фейсбук. Да се споделя линка в групи или страници, където има шанс да получа подкрепа. Понеже не влизам много често във форума ще помоля всички, които могат да бъдат от полза да драснат един мейл. Гласуването за конкурса е на етапи и ако не успея са излезна на чело в този круг ще отпадна в следващия, който започва след 5 дни. Необходимо е да се гласува постоянно и да има поток от хора, които да ме подкрепят през целия конкурс.
Конкурса е на този линк:
http://vote.maxim.com/2018/diana-nikolova
Поставям го за да може да се прецени как най-лесно може да бъде споделено съдържанието така че да има резултат с гласуването.

Мейл за оферти;
[email protected]
Моля посочете в името на мейла MAXIM cover girl за да не го изтрия.

Благодаря на всички и се надявам да има начин да получа подкрепа и да увелича шансовете си за оставане в конкурса.
 

Горе