Предлагам: Публикуване на PR статии + Споделяне в социални мрежи

stoineff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
60   0   0

Предлагам публикации в два сайта:​


http://www.inter-view.info/ - сайта е мой от 2011 г. има над 7600 публикации в него - първата част от изображението по - долу.

https://dietyc.com/ - От 3 години специализирана здравна тематика, диети, спорт, здравословен начин на живот и хранене. Ако искате да публикувам тук статия е необходимо да бъде по темата на сайта. Над 560 уникални статии по темата. Така, че очаквам сайта да натрупа още сила. (Втората част от изображението по-долу.)

След публикуване публикациите се споделят в две Фейсбук страници с общ брой последователи окло 70 000. Статистиките по-долу са и от двата сайта. И двата имат добър органичен трафик и видимост.

Цената е промоционална до края на месеца 10 лв. в един от двата избран от вас сайт. Общи условия за статиите са да бъдат грамотно написани, над 300 думи за 1 изходящ линк. Няма да публикувам статиии съдържащи насилие, политика, хазарт, онлайн кредити, стероиди, и се8суални стимуланти и услуги.reklama.png
 

stoineff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
60   0   0
Специални цени в добре класирани (първо място след рекламите по "фитнес зала софия" и съответно " фитнес зали пловдив" .Тясно нишови станици моля при интес от ваша стана за линк в тези сатии пишета на ЛС, или в темата.
Страниците:
 

stoineff

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
60   0   0
Цената от 10 лв. ще бъде валидна до 30-06 2022 г. след това има нова цена 25 лв. в "Интервю" и 20 лв. в "Диетик". Изключение са хората, които имат абонамент, или тези на които съм дал персонални специални условия.
 

Горе