Пускане на реклама в FB

dertre

Well-Known Member
Какво става с тоя Facebook ? Пускам реклама и плащам с пейпал, при което веднага ми блокират FB профила и ми искат лична карта. Пращам я и ми го отблокират, след което веднага като тръгна да пускам нова реклама, пак ми блокират профила и пишат, че някой се е логвал в него и да съм пратил документ да докажа, че това съм аз (аз съм пратил вече един път и са ми го отблокирали). Каква може да е причината това да се случва??
Единственото което се сещам е, че пейпала още не е минал проверката от 1.50 ЕВРО която правят на картата (таксувал съм я ама още не е дошла разпечатката) и може ли това да е причината да ми блокират профила (явно някаква автоматизиране система го прави, защото това се случва веднага щом пусна рекламата и веднага ме кара да се логна наново и ми казва, че профила е отварян от други да съм докажел, че това съм аз)....
Дайте идея какъв може да е проблема.
Също така ако някой може да помогне да се пусне рекламата, ще почерпя (и платя някой лев ако трябва)....
Мерси предварително за отговора.
 
От: Пускане на реклама в FB

При мен няма промяна ... проблема е сamо при теб.
Ако има с твоето ИП неплатени сметки може да те гаври :D
 
От: Пускане на реклама в FB

Не знам защо човек би си правил експерименти и да получава излични red flags към даденият си виртуален акаунт в еди си коя мрежа/система.

Отговорът е ясен – Unverified PP = restrictions/limitations/issues с разплащателните системи. Разбира се, че монополи към други монополи ще имат по-преки връзки отколкото всеки друг, съответно авт. изградени и валидирани алгоритми за засичане на това, съответно fB знаят, че си с Unverified acc, и логично блокажи.

Повече информация по темата: 1 / 2.
 

Горе