Първи Сайт !

jivaka_t

Member
Здравейте, направих този сайт *** с цел афф маркетинг.Изчетох доста материали във форума и за всеки въпрос намирах отговора тук за което ви БЛАГОДАРЯ. Ако може да погледнете сайта и да си изкажете мнението за него. И да попитам трябва ли във футъра да сложа Privacy Policy, Agreement, Website Disclamer. А как да направя Order Now страница и оттам директно да се избират дозировката на продукта и да се плаща без да минава през herbsell.net. Ще направя и фавикон но незнам как да го добавя ако може някой да помогне.
 
Последно редактирано:
От: Първи Сайт !

Здравей, сайта не изглежда зле.. Фавиконката по следният начин в ХТМЛ-а

<link rel="icon" type="image/png" href="http:/приемер.com/myicon.png">

или

<link rel="icon" type="image/png" href="/местоположението/myicon.png" />


Поздрави ! :)
 
От: Първи Сайт !

Текста на заглавната страница не е разпределен правилно, т.е само в средата е и разпъва на долу ... иначе е добре сайта.
 
От: Първи Сайт !

На техния сайт като се натисне "Checkout" информацията от "form" се изпраща на cart.php, който явно генерира линк към securebill и прехвърля купувача натам. Вероятно данните за това че си афилиейт са записани в генерирания линк. А как се генерира линк за securebill идея си нямам, тия на техния сайт нищо нямат. Ако разбереш това ще си наясно.

Но на страницата на securebill е изписан сайта на herbsell, така че ако директно ги пращаш там и твоя сайт има друго име... Така де, не че такива сайтове заслужават доверие от страна на купувачи и без друго :D

Не съм се занимавал с афилиейти, ама не трябва ли просто да копираш началната страница на сайта като всички линкове водят към тях + афилиейт id-то, пък който се мине - мине :)
 
От: Първи Сайт !

Благодаря за отговорите, фавикона го направих с плугин "All in one Favicon"
 
От: Първи Сайт !

Пиши уникален текст, или пък може да поръчаш от някой който предлага такива услуги.
 
От: Първи Сайт !

Чакам да ми пратят няколко статии и ще ги кача, а за текста не знам как да го направя по принцип в тази тема като има повече публикации ги разпределя в две колони, но не знам защо не става при мен
 
От: Първи Сайт !

Погледни си настройките на темата в контролния и панел. Как си задал началната страница. Използва се така наречената Home страница, която може и да не е в менюто, но и задаваш настройките, които искаш.

Другия вариант е Табло/Настройки/Четене
1.jpg
 
От: Първи Сайт !

Във style.css файла на темата /wp-content/themes/newlife/style.css, на ред 658 промени на .page-content 'width' - a да е около 630px.
 
От: Първи Сайт !

Влязох през Editor и там промених настройките на .page-content 'width' и ги направих на 600px.
Благодаря за помощта
 

Горе