Първи впечатления от vBulletin 5

Pesho1978

Well-Known Member
От няколко седмици тествам новия vBulletin 5 за едно ново проектче за форум. Понеже софтуера е все още доста нов, реших да споделя с вас мнението си за него. За да не дублирам съдържанието, вече съм написал подробно впечатленията в блога ми. Някой друг от вас ползва ли vBulletin 5? А ако искате, може да видите моя нов форум.

Ако ви трябва превод на български за vB5, можете да ми пишете и ще ви пратя моята недовършена версия. Не е кой знае какво, но поне ще ви спести известно време.
 
От: Първи впечатления от vBulletin 5

Като ги знам какви са мързеливи, поне до лятото няма да извадят стабилна версия. С тоя лиценз имаш възможност да свалиш 4.2.0 суитата, която си работи доста добре. Но не ми е ясно после при преминаването към 5 къде отиват новините.
 
От: Първи впечатления от vBulletin 5

Лятото е един доста оптимистичен вариант като чета коментари и форума им.
 
Ние стоим на леко старта версия е това му е якото на вбюлетина като комерсиален скрипт че пускат пачове и за по стари версии :)

Аз съм опън сорс фен ама ако беше опън само в най новата версия щеше да има фиксове ....

Иначе преди 4.2.1 поне не мисля да ъпгрейдвам а колкото до 5 гледам дижитал пойнта са минали на петица ще изчакам да видя при тях как ще се развият нещата :) но задължително да минат няколко версии по спомен 4 взе да става около 4.0.8 а ъпгрейднахме докато беше още в 4 ти релииз

пп Иначе четворката също може много да се барва :) мен ме кефи как си го направили сетком :) http://forum.setcombg.com/
 
От: Първи впечатления от vBulletin 5

С 5-тицата и голямо дърво ще ядете със структурата на сайта. Там без mod_rewrite не може и е доста ограничено като настройки... да не казвам, че липсват Ако решите да мигрирате там обърнете внимание и на това.

А за дижитал пойнта се бъркаш нещо много сериозно. Те ползват XenForo. Макар, че на външен вид доста са го докарали на vBulletion.
 

Горе