Първокачествени реплики на известни марки?

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Някой има ли идея откъде се поръчват първокачествени обувки и дрехи реплики на известни марки?

доколкото чух имало някакви фабрики в Китай и са предлагали такива..

например: тази страница https://bit.ly/3l5PjtO в фейсбук продава обувки средно 200- 220 лв.. а оригинални такива струват към 400 лв.. и това не са стари модели а съвсем нови.. Обаче наистина качеството е +++ А
предполагам тези са към 100 лв.. че да ги продават за 200 лв.. не искам да правя бизнес а да си взема 1-2 чифта когато ми трябва.. някой знае ли такива сайтове?

dhgate уж според гугъл е място за реплики но с таквоа качество от страницата не видях да има там..
 
имам приятели които са си купили и наистина са добри обаче на мен не ми се дават толкоз много пари :Д обаче пък не ми се вярва да са оригинални на тези цени..
 
имам приятели които са си купили и наистина са добри обаче на мен не ми се дават толкоз много пари :Д обаче пък не ми се вярва да са оригинални на тези цени..

Ами мен ниско качествените маратонки за 20-тина лева ме карат месец два, понеже мн си кривя краката и за това си купувам някакви адидаски за 100-120 лв, които обикновено изкарват година, година и половина макс. Но реално не мога да разбера какво е качеството, преди да нося маратонките 2 месеца, тоест ако се скъсат до 2 месеца, разбирам, че са ташак. Така, че сигурно ли е, че е ок качеството, понеже на външен вид ясно, че е точно копие. БТВ тези маратонки са много грозни бе човек, някакви нормални няма ли, ебати огромните платформи батко :Д. И аз реално не бих дал 200-250 лв за маратонки, конкретно за подобни модели не бих дал и 50лв, мн грозни лопатари :Д
 

Горе