Пътя към успехът

kobi_bilding

New Member
Здравейте предприемачи!
Дълго време аз и моят екип (състоящ се от 3-ма човека) следим форумите ви. Силно убедени сме, че хора от тук се стараят с всеки изминал ден да бъдат по полезни на обществото и на себе си. Забелязали сме също, че в стремежа си да реализирате собствените си идеи към вашата реализация, все повече показвате и изразявате вашите знания и желание.
Поздравявам Ви!
Нека ви се представим.
Ние сме колектив от 4 човека (нар. още Коби Билдинг АД) които работим дълги години заедно на чуждия пазар, създали връзки в различни професии, занаяти и обществени отношения се стремим като вас да бъдем по полезни на хората и на себе си.

Нашето предложение.
От 15.05.2010 г. ние започнахме реализирането на проект към който сме се биле амбицирани повече от година. Решихме да продадем част от акцийте си (50 % на стойност 10 000 евро) , като това предложение е само за вас предприемачите. Това ви позволява освен че ставате инвеститори в проекта ни, вие ставате и наши бъдещи акционерни сътружници от където вие ще получавате високи приходи всеки месец (спрямо вашите акции).
Кой може да се включи?
Всеки пълнолетен предприемач от форума.
Колко акции мога да закупя?
Колкото вие прецените.
Стойността се оценява на процентите които сме писали по горе.
50 % акции на стойност 10 000 евро. Минималното закупуване на акции е 10 евро (0,05 %).
Какво получавам?
Все бъдещ акционер получава админ панел от където може да следи месечните счетоводни отчети на дружеството и месечната си печалба която ще бъде подробно описана.
Къде отиват парите ни от купените акции?
Доста хора ще си зададат въпроса, затова отговаряме и на него. Продаваме акциите си само на вас за да бъдем едно общество, да си бъдем полезни един на друг и да печелим заедно. С парите от продадените акции, ние закупуваме 50 % стока на стойност 10 000 евро и получаваме още 50 % стока на стойност 10 000 евро на консигнация.
Договор?
Всеки бъдещ акционер ще подписва договор, след представянето на проекта, да пази фирмена тайна и да продава акцийте си само на вече включи ли се акционери.
Цена на акции?
Цената на акциите всеки месец ще се отчита в месечния счетоводен отчет който ще получавате на вашия акционерски акаунт. Но разбира се вие самите може да продадете акциите си на стойност която вие искате.
Мога ли да се откажа?
Да може да се откажите като продадете акциите си на други акционери или ги върнете в дружеството където ще ви бъдат заплатени на стойност на месечния отчет.

За повече информация може да пишете в темата
 
От: Пътя към успехът

Тия акции... листнати ли сте на борсата или само тук ще ги продавате? И защо само тук?

И можеше да кажете какво правите, нещо резултати да покажете, ала бала - да се види, че сте сериозни хора ;)
 
Последно редактирано:
От: Пътя към успехът

никъде не намерих сайт или каквато и да било информация за фирмата ви.
 
От: Пътя към успехът

Добре звучи, ама как сте си направили труда да напишете над една машинописна страница раздувки за АД-то и в същото време сте успяли да допуснете 2 грешки в заглавие от 3 думи. Това за 4-ма човека накуп е уникално наистина, с интерес ще следя емитирането на акциите 8) А такова ще се наложи, тъй като ако 10000 евро са 50% от капитала ви, то тогава 100% са 20000 евро, а тези пари не биха стигнали не само за уставен капитал на акционерно дружество, но дори и за една скромна гарсониерка в предградията.

С други думи, въпросът е кой стар участник си прави майтап под нов ник.
 
Последно редактирано:
От: Пътя към успехът

никъде не намерих сайт или каквато и да било информация за фирмата ви.

Би трябвало да има на БФБ, за инвестиционни посредници май има регистър вече .

Е ако не е това което strana предположи.
 
От: Пътя към успехът

Почти сигурен съм, че е шега. Няма как дееспособен (като разум и възраст) човек да напише толкова много глупости сериозно.
 
От: Пътя към успехът

Здравейте предприемачи!
Дълго време аз и моят екип (състоящ се от 3-ма човека) следим форумите ви. Силно убедени сме, че хора от тук се стараят с всеки изминал ден да бъдат по полезни на обществото и на себе си. Забелязали сме също, че в стремежа си да реализирате собствените си идеи към вашата реализация, все повече показвате и изразявате вашите знания и желание.
Поздравявам Ви!

То само това като го прочетох и се отказах. Някой като тръгне да ти ги приказва такива, ясна работата :)
 
От: Пътя към успехът

С риск да ми се обиди човека ама тя оферта ми е съмнителна. Никъде не се каза нищо за фирмата само се споменаваше, че се искат едни пари. Малко тип пирамида ми изглежда.

От това изречение си личи, че аматьорка работа:
Решихме да продадем част от акцийте си (50 % на стойност 10 000 евро) , като това предложение е само за вас предприемачите.
 
От: Пътя към успехът

Едно бързо разследване в Гугъл показва, че вероятно "Коби билдинг" АД е конгломерат, включващ 4 големи имена.

Първият е Коба Беридзе, потомствен джигит, регистрирал “БИЛДИНГ МАСТЪРС” ЕООД във Варна.
Вторият е Коби Брайънт, който също има нещо общо с билдингите покрай ръста си. Понастоящем се подвизава в ЕлЕй.
Третият е Агент Коби Бенкс. Законспириран е дълбоко.
Четвъртият управлява империята ЕТ Коби и е издирван от данъчните за неподадена декларация през 2008. Т.е., типичен тукашен предприемач.

Този мощен мозъчен тръст има възможността да ви повдигне на крилете на успеха и да Ви запокити към благото на обществото. Дерзайте, предприемачи, времето не чака!

пп. може да се сложат и малко въпросителни накрая за по-голямо въздействие, както е модерно напоследък. Ще изглежда така:
Дерзайте, предприемачи, времето не чака!?!!?!
 
От: От: Пътя към успехът

И на мен това ми направи впечатление. 50% :) Хората по-принцип продават някакви стойности близки до 50%, но не 50%. Ако искат да запазят контролния пакет акции, продават 49%. Така както е описано, от една страна може да са основателите с 50%, от друга да са акционерите с 50% и ако двете страни имат различна визия за проекта, ко праим :) С извинение към автора но това ми прилича на някой, изскочил от черния списък .
 
От: От: Пътя към успехът

Хората по-принцип продават някакви стойности близки до 50%, но не 50%.

Може ли изобщо така да се продават акции, на тъмно?!!??
Те и Гугъл продават голям пакет акции , обаче както си му е реда , чрез комисия за фондови борси и ценни книжа на САЩ , заявка с пет годишен план за "диверсификация" и т.н.

Кога ли ще ги стигнем американците ..
 
Последно редактирано:
От: От: Пътя към успехът

Само като видях заглавие с 2 правописни грешки ми стана ясно,че няма да е сериозна оферта.
Не може един себеуважаващ се предприемач, да пише толкова зле (да си неграмотен е приемливо, но като се знаеш - наеми някого).

Подмирисва на пирамидална схема.
 
От: Пътя към успехът

Ако това беше файл на моя компютър, ще последва : shift+delete.
Blinky, мятай темата в кофата и разчиствай пазара от подобни гнусотии.

п.п. това ми прилича от онези теми на африканец, афганистанец или там какъвто беше. :mad:
 
От: Пътя към успехът

Ние сме колектив от 4 човека (нар. още Коби Билдинг АД) които работим дълги години заедно на чуждия пазар

И за дълги години на чуждия пазар сте я докарали до обща капитализация на АД-то 20000 еврака? Евалла, машалла, аферим, ашколсун... чуждия пазар да не е в Сомалия? Всъщност надали там пиратите правят по-сериозни пари :)
 
От: Пътя към успехът

Е хора наистина ме развеселихте преди лягане.
@strana и @spy - браво за креативните мнения, доста се смях.
Добре, че @ivo1017 ме подсети, това наистина е в стил африканеца - неграмотно написано и неграмотно поддържан стил.
Да не говорим, че от бизнес гледна точка има допуснати много неточности и подвеждаща информация.

Иначе интересно кой е този, който е отделил толкова време да измисли тази глупост и да е напише.
Щом разполага с толкова много свободно време явно е човек, преборил се с живота, успял и сега се забавлява по някакви начини. :)
 
От: Пътя към успехът

Добър вечер на всички предприемачи.
Извинявам се на всички, мисля че написах да питате за информация, както само един беше направил.
Акциите се определят от начлния уставен капитал който е 20 000 евро. 50 % са акционерите (инвеститорите) които нямат никакви права над фирмата освен да продават и да купуват акции от останалите акционери.
Фирмата е регистрирана преди 15 дена и минималния капитал за АД е 15 000 лева, но това не е относно темата, съветвайте се със счетоводители, адвокати и разни..
Максимално ясно написах за какво ще се използват парите ви за акциите (стока, следователно става въпрос за хипермаркет), но това се обсъжда само с бъдещите акционери.
Извинявам се че пуснах темата и се регистрирах тук. Гледате правописни грешки и правите изводи които нямат нищо общо с темата.
Ако ще говорим по темата да го правим. Ако имате намерения да обсъждаме други неща, не мисля че мястото ми е тук, затова бих помолил администраторите да ми затрият темата, както и потребителското ми име.
 
От: Пътя към успехът

Не се сърди на хората, че ти се смеят, ама офертата ти е крайно несериозна. Идваш, казваш дайте ми пари и после - защо ми се смеете.
Да беше казал какво продаваш най-малкото - какви са тия акции, че и специална промоция за предприемача :)
 
От: Пътя към успехът

Щом си АД, значи си регистриран по ДДС. Казвай си булстата да те проверим в търговския регистър и може да си променим мнението за офертата относно валидноста на юридическото дружество.

п.п. Вентчърен(рисков) капитал не се търси по този начин.
 

Горе