РЕдизайн на сайт

ghost

Member
Здравейте, искам да ви попитам колко според вас ще струва редизайн на този сайт http://vkusnotiiki.net ако може препоръчайте някоя фирма която да не взима страшно скъпо :) :)
 
Бих ти предложил нашите услуги за редизайн, но честно казано невиждам смисъл от такъв. Лично аз бих вложил усилия за разширяване на съдържанието на сайта и повече услуги към него. Към дизайна може да добавиш просто 2-3 различни цветови теми, без да го променяш радикално.
 
Като се замисля наистина е по-добре да обогатя съдържанието на сайта първо :)
Мерси за съветите.
 
Да не се изложа сега че може и да съм малко недоскив, но по дизайна на сайта имам 4 забележки, коит мисля че можеш да отстраниш за 8 минути.
1. Струва ми се че зеления цвят на анкетата е с един тон по светъл от зеленото на основния текст - ако е така ги изравни.
2. Сините връзки в основния текст - тъмно зелени !
3. Ако можеш свали страницата леко надолу (да кажем един ред) - гледам в зелена рамка е която буквално опира горния край на прозореца.
4. Ако можеш цвета на рекламния банер да го докараш по неутрален спрямо твоит че така много изпъква.
p.s. Не знам и доколко добра идея е да ползваш изображения за заглавията на категориите.
 
Мерси за съветите

1. Цветовете на анкетата и основния текст е един и същ
2. Готово
3. Ще направя това разстояние :)
4. Цвета на рекламния банер ще му намаля opacity и при mouse over да се възстановява така добре ли ще е ?
5. И аз така мисля, че не е добра идеята да е с изображения и отдавна се каня да ги махна и сега вече ще ги махна :)

Отново мерси за съветите.
 
Радвам се че си се вслушал в това което ти казах, и ето че има нещо което не се е получило както трябва - това тъмно зеленото не е нещо както очаквах, ако не ти е проблем виж някаква опция за подчертаване на линка с точки, или нещо друго интересно, че така малко стои като обкновен болднат текст.
Свалянето надолу поне за мен се е получило ОК.
Обърни внимание обаче, че последнич линк от графа приятели е много близо до линията - там също ако може един ред разстояние.
Зеленото като цвят ми харесва - стои много леко. Помисли обаче за смяна на чушките с някакви други картинки - периодично (можеш да си направиш месец на сладките, месец на супите и пр.)

Гледам имаш добра посещаемост - каква ти е идеята за монетизация ?
 
Утре или други ден ще поразгледам за подчертаване на линк с точки или други ефекти.
Ред разстояние на последния линк от линията е оправен за сега само на индекса утре ще го оправя на всички страници.
Това с смяната на чушките съм си го мислил и аз но много трудно се намират подходящи картинки който да не са от поне БГ конкуренцията а и ми е трудно снимането на рецептите когато ги приготвям.
Това ми е първия сайт и до сега съм изпробвал само адсенс и то никакви доходи и сега изпробвам easytrader, други идеи нямам :(
 
Какъв цмс си използвал? Няма ли готови темплейти?
 
Ами за Bg сайт да ти кажа честно и аз нямам идея, поразгледай руснаците как го правят. Аз като съм в задънена улица гледам да видя при тях как е положението.
Кофтито пр изитрейдър и изобщо при българските партньорски програми е че хубав процент имат само сексшоповете, а като цяло електронната търговия у нас куца.
 
Ами ще погледна руснаците но не мисля, че ще измисля нещо :) а за изито и другите съм съгласен с теб :)
 
Понеже сайта ти е доста симпатичен, ето ти една идея за място откъдето да си сваляш снимки на храни за хедър-а. http://www.sxc.hu/ за сваляне на изображенията в пълния им размер се изисква регистрация, като за писмото с линка за потвърждение се наложи да почакм няколко часа. Та дори и да не си регистриран можеш да разгледаш картинките (просто напиши в търсачката им food). Има линкове и към други полезни ресурси.
 
Мерси много, сега ще се регистрирам

п.п. хах за да тегла картинки трябва да си купувам кредит :)
 
Последно редактирано:
Целия сайт съм си го писал сам!

Евала пич че си го писал сам, а не си използвал готова система. Супер се радвам като видя някой да си пише сам нещата, а не да ползва готови и да набляга само на маркетинги, пазари, СЕО и такива неща.
 
И аз не обичам готовите системи и затова не се интересувам от тях, каквото направя направя нали си е мое :)
 

Горе