Vladislaw Active Member Рейтинг - 87.5% 14 2 0 4 Юни 2012 #1 Здравейте, търся някой/няколко човека, с който да работим в екип. Имам няколко домейна, който са регистрирани преди ден - два и няма какво да ги правя. Ако някой се интересува ще му напиша домейните на ЛС.
Здравейте, търся някой/няколко човека, с който да работим в екип. Имам няколко домейна, който са регистрирани преди ден - два и няма какво да ги правя. Ако някой се интересува ще му напиша домейните на ЛС.
A adssdass New Member Рейтинг - 100% 3 0 0 4 Юни 2012 #2 От: Работа в екип Прати едно ЛС с повече информация
harkon New Member Рейтинг - 100% 23 0 0 4 Юни 2012 #4 От: Работа в екип Олигофренът Vladislaw ми е дал отрицателен iTrader, макар да нямам взаимоотношения с него.
От: Работа в екип Олигофренът Vladislaw ми е дал отрицателен iTrader, макар да нямам взаимоотношения с него.
Vladislaw Active Member Рейтинг - 87.5% 14 2 0 4 Юни 2012 #5 От: Работа в екип harkon каза: Олигофренът Vladislaw ми е дал отрицателен iTrader, макар да нямам взаимоотношения с него. Увеличете... Явно стана лека грешка. Дай ми и ти и сме квит "олигофренът".
От: Работа в екип harkon каза: Олигофренът Vladislaw ми е дал отрицателен iTrader, макар да нямам взаимоотношения с него. Увеличете... Явно стана лека грешка. Дай ми и ти и сме квит "олигофренът".