Търся: Работа в онлайн магазин

plazarova

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

E дойде времето в което да си стоим вкъщи и да се занимаваме с това, което обичаме, a именно затова си търся работа в онлайн магазин. Бих искала да помогна на хора които нямат време да обновяват онлайн магазина си понеже знам, че в момента се търси най-много онлайн пазаруването.

Мога да Ви съдействам с качването на продукти, със създаването на банери, с писане на статии и всичко което е нужно за развитието на един онлайн магазин.

Имам опит в маркетинг сферата, така че ако някой има нужда мога и с това да съдействам.



Очаквам Вашите предложения.

Благодаря!

еmail: [email protected]
 
Последно редактирано:
Здравейте,

E, дойде времето, в което да си стоим вкъщи и да се занимаваме с това, което обичаме, a именно за това затова си търся работа в онлайн магазин. Бих искала да помогна на хора, които нямат време да обновяват онлайн магазина си, понеже знам, че в момента се търси най-много онлайн пазаруването.

Мога да Ви съдействам с качването на продукти, със създаването на банери, с писане на статии и всичко, което е нужно за развитието на един онлайн магазин.

Имам опит в маркетинг сферата, така че ако някой има нужда мога и с това да съдействам.



Очаквам Вашите предложения.

Благодаря!
 
ВижтИ сИга и аз търсиа раота в онлине магазин, но ниама кандидити които да мА наемат да им бачкам Тоз ковит иба мамата на бизнсО и лижем рани Иначе искам да работиа от къщи в уиутниа ми хоме офис понежи ни мъ искат у офисО в топлофикациа софиа Мога да пиша статий и да съм на линиа по цела ношт.

Шегата настрана. Желая успех на @plazarova в намирането на подходяща работа!
 

Горе