Работа за редактор на сайтове (data entry)

exdev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

* Основната задача на редактора:

Събиране на информация за фирми - например се задава (непроверен) списък с 1,000 агенции за имоти, редакторът трябва да отвори всички сайтове, да изтрие неподходящите (на друга тема, паркирани..), а за останалите да копира по няколко реда текст за описание на дейността на фирмата, линк към контакт формата (или е-майл). Данните се въвеждат в административен панел.

Има и други задачи, но тях ми ги дават много рядко - като субмит по директории / блогове, събиране на е-майли по списък, писане на статии


* Заплащане:

0,10лв на фирма с въведено описание. Плаща се по банков път. Заплащането може да става на седмица - две, или месец (както се договорим), минимумът е 50 лв.


* Изисквания към кандидата:

- да знае на прилично (не отлично) ниво английски - всички списъци са със сайтове на английски. Добър писмен анлийски са с предимство (ще има и други задачи, като превод на е-майли, текстове)

- да може да отделя поне по 3-4 часа на ден - имам зададени норми на месец, които трябва да изпълнявам и за които се отчитам

- да може да прецени коя част от текста да копира (това е важно - има доста спамърски сайтове).


* Какви пари могат да се очакват:

На час могат да се обработят спокойно по около 100 фирми, или на ден - около 30-40лв. Или нормално за месец при 3-4 часа на ден могат да се обработят около 6-8,000 фирми. Имам и допълнителни програмки, с които се увеличава производителността.


* Работно време

Няма, без значение е кога ще работите, единственото което е важно е да се изпълняват нормите и списъкът да е качествено обработен.


* Как да се свържете с мен:

Моля, заинтересованите да ми пишат на Icq: 467853527.
Работата въпреки че е на "парче" - е дългосрочна, моля да ми пишат само сериозни кандидати.
 
От: Работа за редактор на сайтове (data entry)

заинтересован съм, но нямам Icq, ако може дай други кординати за връзка...
 
От: Работа за редактор на сайтове (data entry)

Аз съм заинтересован също. Ако може сподели друг начин за комуникация.
 
От: Работа за редактор на сайтове (data entry)

ако все още има работа мога да започвам ;)
 

Горе