Работа за 17 годишен.

titulqra

Member
Здравейте, тъй като съм на 17 години не е много лесно да кандидатствам за работа законно. Искам да си събера пари за кола, тъй като след няколко месеца и книжка ще изкарам. Имам умения в графичния дизайн, уеб програмирането (по-малко), администрирал съм сайтове. Иска ми се някой да ми даде насоки, идеи, и темп подобни какво да правя, че направо откачам без да правя нищо по цял ден :rolleyes: (всмис че не работя, иначе си излизам насам натам хах)
 
От тази девойка видях идеята:


И други варианти предлага, обаче само първото с тениските ми допадна. Останалите бяха без потенциал, поне за мен.

Има доста такива сайтове за тениски, тъй че може във всичките да мяташ една и съща картинка, освен ако няма някаква клауза за ексклузивност (не съм проверявала).
 
Преди няколко години се занимавах малко по-сериозно с TeeSpring. CafePress, без да съм гледал клипа горе или самата страница, предполагам е същото.

Тогава имах сравнително голяма фейсбук страница с около 60-70% последователи от Великобритания. Оригинални дизайни в TeeSpring(задължително, иначе ти спират профила много бързо), масово реклама във фб и общо взето изкарвах двойно на това, което плащах за рекламата.
Без съмнение в интернет има и много по-успешни истории, а вероятно и стратегии.

В интерес на истината, наскоро разглеждах наново сайта, но ми се стори, че не е мръднал особено, за добро или лошо. RedBubble сякаш ми допада повече, заради по-големия избор от аксесоари, върху които да предлагаш дизайните си.
 
Ще пробвам да видя дали си заслужава. До колкото разбирам правя дизайн (за тениска примерно) и колкото тениски с този дизайн се продадат толкова пари изкарвам. Аз понеже нямам фб страница имате ли идея дали без такава ще се получи изобщо нещо и дали си заслужава да отделя време за развиване на фб страница, с която в последствие да пускам реклами за тези тениски?
 

Горе