Работа за ORM & SMM Specialist

Gaspod

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

От доста време следя този форум и знам, че има много готини хора, които са ми помагали. Затова реших да пусна постинг тук.

Във фирмата, в която работя се отваря нова позиция – ORM & SMM Specialist.

Изисквания:
• Познаване на социалните мрежи – google+, facebook, pinterest и т.н.
• Създаване на кампании и анализ на резулатати от тези кампании в соц. медии
• Комуникативност и способност да установява отношения
• Способност да пише текстове – пресреллийзи, статии във фирмения ни блог – живо и увлекателно
• Познаване на пунктуацията (по-добре от мен; извинявам се за грешките, които имам)
• Отличен английски – писмен и говорим.

Това е в общи линии, което знам.

Самата фирма е рекламна агенция. Аз работя в нея вече пета година, всички колеги са между 23-30 годишни, много са готини. Никога не ми е закъснявала заплатата, дори с един ден :D. Нямаме клики и клюки, всеки си гледа задачките. Вратата на шефката е винаги отворена, и в прекия, и в преностния смисъл.

Минуси, който мога да посоча. Първо, офиса е в Младост 4. Аз ходя с метрото, но пак си е малко тегаво сутрин. Ако сте с кола, паркоместата са кът. Второ, фирмата е малка - 15-тина човека сме, така че всеки вижда дали работиш, т.е. не може да се скатаеш, да отскочиш до молчето за парцалки в работно време и т.н. Трето, шефката е „старо куче“, т.е. пак не можеш да скатаеш. Четвърто, работи се яко. Мен лично това ме кефи, а и колегите дават по едно рамо, ако има нужда, но има хора дето се плашат от работа...

Ако някой го интересува, нека ми метне CV на ЛС, аз ще го предам на шефката и ако тя счете, че отговаряте на профила, ще ви звънне.

Успех на всички.
 

Горе