Работа за PHP програмист

truewebpro

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

търся сериозен човек, който по възможност има познания и е работил със Симфони фреймуърк. Дори и да не е, ако е амбициозен и иска да се развива, ще се радвам да работим заедно.

Работата е за фрилансър. Плаща се на проект и не е с постоянна заетост.

Който има интерес, моля да ми изпрати CV на пощата ([email protected]) или да ми пише на скайп: truewebpro.
 
От: Работа за PHP програмист

НОВО - Познанията по Симофни са задължителни.
 
От: Работа за PHP програмист

Много $ в изискванията :D
Първо познания за работа със симфони, после не, после ООП, после задължително симфони, ....
Какво точно искаш?
 
От: Работа за PHP програмист

Не виждам някъде да пише НЕ за Симфони. Добавих ООП, защото без него няма как да се разбере един фреймъурк, което си мислех, че е ясно. А причината Симфони да стане задължителен е липсата ни на ресурс да обучим някой в момента.

Трябва ни сериозен човек, който има опит със Симфони фреймуърк. На кратко това е.
 
От: Работа за PHP програмист

truewebpro,имай предвид,че ако правиш бизнес с primecode трябва да бъдеш много търпелив тъй като аз доколкото разбирам,когато има 2 страни в бизнеса,трябва да има уважение и добро държание-нещо,което няма да получиш от потребителя "primecode".Казвам го от личен опит тъй като в събота говорихме с него да ми свърши една работа-каза ми,че най-вероятно в неделя ще я свърши,писах му в неделя.но той не ми отговори при положение,че беше онлайн в скайп.Днес го попитах дали под 24 часа разбира 2 дни,а той ми отговори арогантно-"условия ли ще ми поставяш" и ме блокира.Първо начина на отговора му говори що за човек е той и всеки трябва да знае с какво се захваща преди да започне бизнес отношения с въпросния човек,и да второто е,че след като аз ще ти плащам,аз имам прави и условия да поставям или нещо се лъжа?Ако не си съгласен с тях-чао-довиждане.
 
От: Работа за PHP програмист

Благодаря за съвета. С въпросният пограмист не сме стигали до преговори, така или иначе. Осъзнавам, че намирането на подходящи и сериозни хора не е лесна задача, но в интерес на истината голяма част от кандидатите ми се сториха много стабилни. За съжаление обаче, фреймуъркът не е много популярен. Все пак благодаря на всички, които се включиха до момента :)
 
От: Работа за PHP програмист

Аз бих ви препоръчал един съфорумник-krisopk.Много точно момче!
 
От: Работа за PHP програмист

Говорихме си с момчето и съм с много добро впечатление от него, но все още не знае Симфони :), така че обявата остава в сила.
 

Горе