Продава се: Работещ онлайн магазин

coolbits

Member
Рейтинг - 33.3%
1   2   0
Домейнът е .bg и е регистриран на 21/02/2017.

DA - 27 PA - 37 TF - 8 CF - 25

Дизайнът + съдържанието са направени за малко над месец след регистрирането на домейна, като в оперативен вид сайта е от месец Април 2017. Използваната платформа е WordPress + Woocommerce с платена тема.

За периода от Април 2017 до днешна дата (24.05.2018) са реализирани поръчки на стойност 2,726.20 лв.
Печалбата е около 35 %. Поръчките се изпращат по Еконт. Вие можете естествено и друга фирма да ползвате.
За човека, който ще купи сайта, ще направя извлечение за изпратените поръчки от централата на Еконт за верификация на продажбите.

В сайта се продава само един продукт в няколко пакета - 1 брой, 2 броя или 4 броя. Нишата на сайта е в напитките за отслабване/загуба на тегло/детоксикация, като се подразбира, че не е сезонна ниша, но най-много поръчки се реализират в периода пролет/лято. За есен/зима маркетинговия ъгъл може да се измести повече към детоксикация на организма.

Правена е оптимизация на сайта с линкове от български директории/блогове, както и чуждестранни PBN и web 2.0 сайтове. На първа страница е за по-спефицичните ключови думи, но с няколко по-масивни кампании ще измести конкурентните сайтове за големите ключови думи. Други начини за промотиране са от Facebook, което като цяло е било успешно за сайта, но моят съвет е промотиране с довършване на SEO оптимизацията и/или с Adwords, като по-лесен първоначален вариант.

Сайтът наистина може да се разрастне доста, понеже не е развита Блог секцията, а има много ключови думи, по които да се пишат статии. Нишата е evergreen, както сами се досещате, а конкретният продукт (точно в този вариант, в който се внася) не може да се намери в нито един друг подобен сайт в България или във физически магазин.

Към сайта давам налична стока, която може да се продаде за 750 лв. Стоката се внася, като тя е вече опакована, но допълнително се слага още една хартиена опаковка, която е брандирана. Естествено получавате и използваните файлове за направата на опаковките.

Стоката се внася директно от Китай, като ще Ви свържа с човека, който ми я продава. Същата стока се предлага и в България, така че е възможно да препродавате директно и от тук, но с различни опаковки. Това е най-безболезненият вариант в случай, че си разрастнете бизнеса доста и продавате по 100+ бройки на месец и не Ви се занимава с митници и от сорта, ако не регистрирате фирма, за да няма проблеми, но естествено при този вариант малко пада и печалбата, поради митническите такси.

Внасянето на стоката може да минава без проблем през митницата, ако се изпраща от Китай през 3-4 дена по 5-10 броя от стоката. Така можете да внасяте без да регистрирате фирма първоначално и да вкарвате примерно до 30-40 бройки/месечно от продукта.

Цената на предлаганите стоки е подобна/същата, спрямо конкурентните сайтове, но може да се намали с цел реализиране на повече поръчки. Отделно от това може да се предлагат и нови стоки и/или да се измести фокусът към нов продукт, но с по-ниска цена. Вариантите наистина са много.

Финално получавате:
- прехвърляне на домейна и сайта
- Facebook страница с над 5700 фена - 90 % български такива
- Instagram страница
- стока за 750 лв.

- извлечение от Еконт за направените продажби (ако желаете ест.)

Цена за всичко: 3200 лв.

Крайна цена по договаряне! Адресът на сайта го пращам на лично съобщение.
 
Линк ако може и на мен.
 
Bump на темата.

Получих нова стока. Общата цена на стоката е над 1000 лв. в момента. Сайтът се продава заедно със стоката. Цената на сайта си остава същата - 3200 лв.
Крайна цена по договаряне.

Линк на сайта на ЛС.
 
Ъпдейт на продажбите от пускането на темата 24.5 до 11.7. Не е правено промотиране на сайта. Поръчките са изцяло от органични търсения или от посещения през Фейсбук страницата без никакви други промоции. Има и още 3 продажби директно по телефон, които не са регистрирани в магазина. Пълна верификация на всички продажби ще бъде направена за новия собственик на сайта.
salesimage.jpg


Трафик за последните 30 дни:

Бележка: Увеличеният брой посетители, който се вижда на 2 Юли е от мобилен трафик. Всеки, който има български сайт, добавен в GWT може да потвърди, че тогава е получил съобщение от Google за увеличен брой мобилни посещения с тестова насоченост.

traffic.jpg
 

Горе