Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Adidas

New Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте! За добро или за лошо социалните мрежи се превърнаха в ежедневие на безумно много хора. Затова пространството на всеки един бизнес във Фейсбук е задължително.

Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници! Имам няколко изпълнени проекта предимно на фирми, сайтове и политически лидери. Потребителите са 100 % реални.

Промоционални цени:


  • 1000 човека – 30 лв.
  • 2000 човека – 40 лв.
  • При поръчка над 2000 човека цената е по договаряне

Цената се отнася за профили, групи и страници!
Цената за поддръжка е индивидуална.

ПС: Времето, за което изпълнявам задачата зависи от това колко хора иска даден клиент. За разлика от другите подобни обяви тук се залага на качество.

ПЛАЩАНЕ СЛЕД СВЪРШЕНА РАБОТА !!!

За контакти:

ЛС
Email: [email protected]
Skype: internet_uslugi2
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Здравей!Какъв е метода ,за добавяне на фенове?Ако феновете се добавят сами в страницата ми,без спам методи вземам най-големият предлаган пакет.Може да ми пишеш и на лично с оферта.
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Нямам отговор за офертата която предлагате??
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Благодаря!Да разбирам ли,че вие ще добавите феновете на моите страници,само "чрез различни публикации, новини, качване на разнообразни снимки, развиване на дискусии в страницата"-всеки фен ще се добави след като е видял страницата,а няма да се добавят със скриптове,скрити бутони,игри,награди и ще се ползват единствено разрешените и препоръчани от фейсбук методи?Страниците ми са големи,сериозни,таргетирани в различни области и няма да бъдете админ.Интересни материали,новини,снимки и дискусии се публикуват на всеки час по тях.Моля за оферта при тези условия на лично.
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

sezam, не се пали толкова - работя с момчето, прави това, което е казал (за сега още сме далеч от целта, но се старае). Опцията за плащане е след свършената работа + междинни плащания при достигане на определени позиции, така че са защитени и двете страни. За сега е коректен, но ако не пробваш, няма как да знаеш какво ще излезе накрая. Успех в преговорите!
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Колеги, за сега не приемам повече поръчки! Като съм готов с тези ще дам "Ъп" на темата. Поздрави на всички! :)
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Само БГ страници ли оптимизираш и да какъв е метода ти, че и на мен ми е чудно?
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Teo, с теб нали приключихме спора??Ти си нямаш понятие от фейсбук и затова може да си доволен,забелязвам тук една тенденция..да се лъжете един друг и да се захваляте . Аз приключвам с първият клиент,ето страницата - http://www.facebook.com/viplady.bg
Покажи ми ако обичаш твоята за да сравня резултата,като активност,харесвания,коментари..?А дали зная,зная чудесно какво ще излезе,защото го правя професионално,но нямам нищо против да си набавя нови фенове,но не бройки,а реални .

ПП.Видях ти страницата-:)Благодаря за тези фенове,сляп ли си,че не са се добавили сами,нямаш един реален фен,честито-:)Имаш по 2 харесвания на публикация ,като едното си ти,а другото Боян Пиперков на всичките публикации-:)Виж страницата която ти показах и я сравни с твоята,виж си анкетата и виж на колегата когато пусна анкета.Добре се развива страничката на колегата,а?-:)Сега разбираш ли защо аз искам 100 лева за 1000 фена,а ти имаш 1000 бройки,0 фена за 30лв.Но защото си упорит,нагъл и правиш неуместни коментари,нападаш ме безпричинно,без да имаш елементарни познания по темата и от фейсбук,няма да ти помогна докато не се извиниш!Аз търся сериозни клиенти,знаещи какво искат,колко струва и могат да си го позволят!
Тео,това беше специално за теб!
Адидас,благодаря,не предлагаш услугата която аз желая и търся!
 
От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

За мен реалните фенове са тези чрез конкурси,колкото и изтъркано да е. И тук има елемент на спам(от страна на участниците спрямо техните приятели,които гласуват). Има и други методи,но цена от 30 лева е доста добра
 
От: От: Развивам и поддържам Фейсбук профили, групи и страници!

Сезам,нека ти кажа,че има рекламодатели,които искат и гледат само бройка в твоята страница. Повечето се хващат за бройката и казват "Щом имате 10К фена,значи сте сериозни". Такива за активност малко хора гледат.
 

Горе