Развивам Tumblr микроблогове

ne-mi-se-spi

New Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Занимавам се с Tumblr не случайно. Това е една платформа, която дава на всеки новосъздаден микроблог страхотни възможности за развитие. Tumblr предлага функции, които го правят 20 пъти по-добър от Twitter. Потенциала за развитие на един микроблог там е безкраен, тъй като Tumblr има огромен брой потребители, които са много активни и постоянно търсят нови неща в сайта, които да разглеждат и реблогват. Имам опит с Tumblr, мога да достигам до голяма аудитория и да осигурявам нови последователи.

Казвате какъв микроблог трябва да направя или развивам, ако вече е направен и ще публикувам съдържание в него с подходящи тагове, за да може броя на последователите да нараства заедно с броя на постовете.

Цените са между 0.10 и 0.20 лв на публикация в зависимост от общия брой и вида публикации, които поръчате (освен ако не поръчате нещо по-особено, което отнема повече време).

Skype: ihavegreatidea
 
Последно редактирано:
От: Развивам Tumblr микроблогове

добре звучи, колко трафик се генерира от тези публикации и постове към основния сайт ( примерно 50 публикации на ден )
от къде са главно последователите, дай някакъв пример с нещо което си развил и ти докарва трафик и доходи и т.н
 
От: Развивам Tumblr микроблогове

Tubmlr носи много трафик, но не мога да кажа колко ще донесе щом микроблога нито съм го видял, нито съм го направил, нито знам на каква тема или език ще е. Има значение какъв сайт ще рекламираш и дали е достатъчно интересен, за да привлече много посетители с линкове или банери. Ако измислиш всичко добре, с моя помощ ще се получи успешен микроблог. Ти правиш стратегията, аз действам. Няма нужда от примери, както е при услугите за писане на статии или дизайн. Това е Tumblr, искаш определен тип съдържание и последователи, поръчваш, купуваш и получаваш. Щом предлагам нещо, значи знам как да го направя добре. Само качествени неща предлагам и плащаш само за реални неща.
 
От: Развивам Tumblr микроблогове

Това на български има ли почва у нас? На запад е доста популярно, но не съм видял да е навлязло при бг сайтовете (също както пинтерест и туитър), тук като че ли си знаем само фейсбука.
 
От: Развивам Tumblr микроблогове

Горе-долу във нов микроблок какъв трафик се прави от публикация?
 
Re: От: Развивам Tumblr микроблогове

Горе-долу във нов микроблок какъв трафик се прави от публикация?

Аз ще си позволя да отговоря, понеже също съм в бранша. От нов блог трудно ще се направи какъвто и да е трафик. Хубавото на Tumblr е, че отнема известно време да се изградят последователи, но след като това се случи, то трафика може да изригне, при правилно използване на тагове и click through линкове.

Успех на колегата!
 
От: Re: От: Развивам Tumblr микроблогове

Да, последователите в Tumblr са много ценни, затова наблягам на постоянното публикуване, защото новите публикации с тагове автоматично привличат нови посетители и последователи. Но дори да е нов, микроблога пак може да привлича посетители, когато всяка публикация е с подходящите тагове. А когато последователите станат много, постовете стават още по-популярни, защото ги намират не само потребителите, търсещи в търсачката на Tumblr, но и последователите, които получават на dashboard-а си всичко, което се публикува в микроблога, който следват.
 

Горе