Разменям си домейна

И едно съветче , не си сменяй текстовете на линковете всеки ден , с това не ставаш по симпатиечен на Гугъл той не обича честата смяна на думите към сайта .А относно игрите надявам се да не съм те отказал аз ако това ще те окуражи след седмица работа по моя за игрите който купих от един от членовете на форума , след тунинг вече имам няклко влизания от гугъл и то за думи като cs strike съм на 1ва страница на 5-6 позиция , трудно ще е , но според мен не си струва да си подаряваш домейна .Има доста неща които може да се направят с твоя домейн , всичко в което влагаш труд се връща някой ден , ако чакаш бързата печалба СЕО не е за теб .Трябва да си търпелив :)
 
ilianskim каза:
И едно съветче , не си сменяй текстовете на линковете всеки ден , с това не ставаш по симпатиечен на Гугъл
Аз и без това няма да стана симпатичен на Google. Той толкова не ме обича, че не щя да ми даде да си сложа AdSense за съдържание. Трябваше да му пиша и да го чакам няколко дена докато се сети за мен.
И какъв е смисъла да се занимавам с някакъв геймърски сайт, от който няма да спечеля почти нищо като сложа AdSense на него, след като мога да направя сайт за лаптопи и да спечеля повече?
Някой иска ли домейна? Ехооо! Games50.com Ще се спазарим какво ще ми дадете в замяна.
 
Offtopic:
Малко да се оплача
Ако някой реши да си вземе домейн и името е свободно , да го грабва веднага, в случая ако ви харесва на деян взимайте го веднага, тъй като може утре да го няма.
Вчера проверявам star-craf2.com да го регна , защото ще бъде главна тема на разговор дълго време играта и щяха да паднат пари свободен е , викам си , до 2-3 дена ще го взема . Проверявам днес - зает... и starcraf-2.com също. Нямате представа колко ме е яд ! :( :x :x
 
Хахаха, направи си форум за симс :lol:
Шегата на страна, аз знам един (не моя) който има адски много посещения на ден. Изкарват се маса яки пари с тва, обаче трябва да ти е готин сайта и както някой каза трябва да предлага нещо.
 
Права си, наистина трябва да предлага нещо, за това ще направя сайт, който да предлага на посетителите най-добрия спам и вируси в мрежата, така че ако на някой му потрябват вируси или спам първото нещо, за което ще се сети ще е моя сайт. Адреса му ще е ElaDaTaOspamq.com
 
Търся игрови сайт за партньорство

Издател на игри за отмора Alawar предлага 33% комисионна при продажба игрите са интересни постоянно има нови постъпления, ръста на пазара е 500%.
Това са игри удобни за сваляне с лесно управление и привлекателна графика и звук от различни жанрове.
 

Горе