Размяна блогове - статии

pepo_999

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
134   0   0
Предлагам размяна на блогове в блогспот срещу статии.
Блоговете са на различна тема - туризъм, коли, мотори, готвене, дизайн и др. може и по зададена от вас тема или име.
Статиите може да са вече написани или да ги напишете по зададена тема, важното е да са уникални.
Един блог - 3 статии 300-400 думи
При интерес ще изпратя на лс адресите на блоговете.

От: Размяна блогове - статии

Конкретна оферта - ................

Бартер срещу две статии 400-500 думи по моя тема.
При интерес пишете :roll:

Последно редактирано:

....................... - Бартер срещу две статии 400-500 думи по моя тема

Последно редактирано:

Ама ти сериозно ли?

Убивам скуката, те последните ти постове все такива бе Васко, веднъж копирани не стават, веднъж пък празни не стават

те ти ..................... един блог [/URL]срещу една статийка от 500 думи

Последно редактирано:

Замисли се малко, защо да ти дам статия от 500 думи за празен блог на безплатен домейн и безплатен хостинг?! Всъщност всичко е безплатно по блога, а и е без никакво съдържание или е с копирано. И защо да ти дам уникална статия за това "чудо", вместо да си направя един блог за точно 1 минута и да я сложа там?

значи ти ако можеш си направи блог, има хора които не могат, същото е и с мен, не че не мога да пиша статии, просто нямам време и ми е по лесно да разменя,който пък пише може да няма познанията да си направи блог, то ако всеки можеше да прави всичко щеше да е идеално, а относно едната минута съм съгласен, но само да си създадеш блога тоест името и заглавието, ако ставаше за една минута да си играеш да смениш темата и кода би ми било интересно да го видя в действие

................... - две статии 400-500 думи по моя тема - отпада

Последно редактирано:

аз искам статиите за себе си, тоест публикувам си ги в мой сайт

Последно редактирано:

...................този блог[/URL] вече няма да ми трябва и мога при желаещ да го разменя за две статии

Последно редактирано:

да изтупам праха от тази малко застаряла тема

заменям този блог за 1000 фена набавени за моя страница или за 2 уникални статии от 400 думи написани от вас, може и продажба за 10 лева, а пък аз ще си купя от вас исканите неща :lol:

Горе