Ако искате да разменяме Линкове ..
http://bg-top.org - Acnope Cream Highly effective in treating acne, pimples and black heads

Frik каза:neo-choveka какво стана с кликането бе? Бях направил 5 долара вече...? Ако е било измам няка всички да разберат какъв измамника си и никой да не ти се доверява и да върши бизнес с теб...! :x
ами за сайт на 1 седмица ако очакваш да имаш хиляди потребители - лъжеш сеneo-choveka каза:Frik каза:neo-choveka какво стана с кликането бе? Бях направил 5 долара вече...? Ако е било измам няка всички да разберат какъв измамника си и никой да не ти се доверява и да върши бизнес с теб...! :x
еми не ама.... нямаше никво развитие сайта и реших да сложа genbucks на тоя домейн...
мислих че ще потръгне ама..
ако искаш пиши ми на ЛС данните ти да ти пратя 5тте лв с пощенски ?
Несъм за 5 лева, ама наистина бях зарибил бая хора и сайта щеше да се разрастне доста бързо... Една седмица беше доста кратко време за да прецениш, че сайта няма бъдеще...neo-choveka каза:Frik каза:neo-choveka какво стана с кликането бе? Бях направил 5 долара вече...? Ако е било измам няка всички да разберат какъв измамника си и никой да не ти се доверява и да върши бизнес с теб...! :x
еми не ама.... нямаше никво развитие сайта и реших да сложа genbucks на тоя домейн...
мислих че ще потръгне ама..
ако искаш пиши ми на ЛС данните ти да ти пратя 5тте лв с пощенски ?
ilianskim каза:Необмислено - 1 цент на рефреш - кой ще плаща това което изкарат хората . Имаше преди време подобно но то беше само за трафик не се печелеше пари .