Размяна на линкове или трибъл линк

akvarius

New Member
Рейтинг - 88.9%
8   1   0
Търся размяна на линкове, или по системата трибъл линк,
(даваш на един сайт и получаваш от друг) имам около 55 - 60 сайта с ПР от 2 до 4

От: Размяна на линкове или трибъл линк

Я сум по системата трипъл чейз.

Бъзикам се :) Имам подобни на тематиките в подписа ти по няколко от основните езици + български, при тематични линкове може да свършим малко работа, уточни само какво гониш (таргетиран трафик, търсачки, PR или друго).

Незнам това с тематиката дали още е вървежно? От опит мисля че няма значение на каква тема е сайта.
Имам сайтове в ниши на 1-ва и 2-ра позиция за най-силните им думи а нямат нито един линк към тях от сайт с подобна тематика :) но това не пречи да завъртим тематични линкчета :)

За мен лично тематичността е най-важната, виж какво става при къртачите :D

Иначе конкретно и на прима виста - лекарбг.ком (PR3) + класация лекарбг.ком/топ (PR3) за здраве-то.
world-bg.com (PR2) за svyat.com - нещо като комплектоване на колумнисти към новините ти.

Колега това с къртачите не го разбрах :(
Чакай да погледна и да пусна да си избереш три линка :)

obyavi.com, cvetya.com, cvetya.bg, dostavka-cvetya.com, onlaynmagazin.com, onlayn-radio.com, toploizolaciya.com, hidroizolaciya.com, betonoviizdelya.com, mehanizaciya.com, receptite.info, m-mania.com, zdrave.org, klyuchove.com, yogauprajneniya.wordpress.com, cvetya.wordpress.com, за тези се сещам, те са с PR 3 всеки желаещ може да си избере :) имам и още 30 - 40 от строителния бранш някой с PR 4

Последно редактирано:

Сетих се сега ще пусна с PR 2

plyusheni.com, uprajneniya.com, angliyski.com, matraci.net, hidroizolaciya.hit.bg, garciya.com, yazovir.com, mlyako.com, poeziyastihove.wordpress.com, zvezdno.com, тези са с PR 2 ще изровя и още :)

Забравих един с PR 3 net.receptite.info

Имам още около 30 - 35 от строителния бранш които поддържам от PR - 2 до ПР - 4

Какво стана ? Нещо много слаба активност ! Нали зимата повечето хакерчета са пред компютрите :( трипосочната размяна още важи (даваш на един взимаш от друг....сайт)

Горе