Размяна на линкове и още нещо

AngelPetrov

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Оглеждам и за размяна на линкове (предимно линкове, интегрирани в публикации). Тематиката варира в следните граници: екология, екотехнологии, алтернативни горива и енергийни източници, наука, еволюция, технологии, глобални проблеми. Блогът е с PR 4.

Също така искам да представя и една нова (не чак толкова нова) услуга, която пуснах в блога си.
Не знам дали това може да бъде полезно на някой, но все пак реших да го представя.

Какво представлява „Гостуващ автор“?

Гостуващият автор представлява потребител, който може да публикува статии в BenchTalks, в категория Гостуващи.
Има ли ограничения откъм тематиката на публикациите?

Тематиката, на която трябва да бъдат публикациите е напълно свободна. Всеки може да пише на темите, които му допадат най-много. Единственото условие е постовете да бъдат интересни, да бъдат иновативни и да заинтригуват читателите.
Каква е целта на „Гостуващ автор“?

Идеята на „Гостуващ автор“ е много проста. Целта ми е да предизвикам читателите си, да споделят своите виждания, да споделят своите мисли, да покажат какво ги вълнува, а и не само това. Съшевременно трябва да успеят да представят нещата по един грабващ и необикновен начин, който да заинтригува читателите.
Какво печели гостуващият автор от всичко това?

Публикувайки ваша статия в BenchTalks.com вие осигурявате популяризация на продуктите си, но това не е единственото, което получавате (приликите с рекламите от TeleShop-вете е случайна). Получавате връзки към вашия уебсайт или блог, които могат да ви бъдат полезни, докарвайки ви допълнителен трафик, който ще е съставен от хора, които са харесали вашата публикация. Освен допълнителен трафик, линкът към вашият уеб сайт би подпомогнал и сео развитието на вашата страница. PR на BenchTalks е 4.

За повече информация ЛС или направо тук, във темата.
 

Горе