Размяна на линкове

Мисля си, че линкове към други блогове за парти пилс ще ти навредят на конверсията. В смисъл, че ти в един блог правиш ревюта на всичките продукти - ако някой кликне на линк към мой блог с anchor "legal ecstasy" да речем, може да е бил навит да купува.

Вместо това се озовава на друг блог, откъдето или ще му писне да го разиграват, или ще си направи поръчката през моя реферал.

Обмисли го добре това. Особено че напоследък от доста места казват, че близките тематики не влияят особено на тежестта на линковете.

П.п. Добави си това правило към html кода за да не разсейваш посетителите. :wink:
Код:
 #navbar-iframe {
              height:0px;
              visibility:hidden;
              display:none;
        }
П.п.2 На линка отдясно loose означава хлабав, lose означава губя. :wink:
 
мерси за съвета и най вече за кода че от доста време се опитвам да го разкарам навбара
 
Така е, но ако ти избяха, значи има какво да се оправя по блога. Не си прецакал с слагането на някой от конкурентите ти, защото и те от своя страна слагат линк към теб. Просто всеки един блогър е на принципа (както и маркетър) че неговият блог ще конвертира посетителя в клиент.

А конверсията започва от стъпването на посетителя на блога, не мисля че първото което прави е да погледне линковете на партьор блоговете. Ако това стане е хубаво да се замисли даденият блогър защо се случва и какво не е наред. :wink:

Съгласен съм с мнението ти Bricksn, но говориме за трафик, който ти трябва да използваш добре и да ги караш да копуваш, трафик ще има и от и към теб, въпроса кой ще отнесе продажбата - това е маркетинга.:)
 

Горе