Размяна на линк

fomalstar

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!Имам от скоро сайт(блог) сега го добавям в директории.Може ли да попитам някой желаещ да разменим линк сайта е на български.Искам само да ви кажа това сигурно няма много да ви хареса...та сайта е с тема марихуана продават се семена вътре(да уточня в закона е писано че семената са абсолютно легални в България) има теми ,картинки ,игри , и ще се постват още теми.Направих го защото няма др. такъф бг сайт и исках да съм 1вия в нещо.Семената са афилейт програма от амстердам и съм си писал с тях уш са редовни и са на 1во място в Г ,но ще видим.Просто има много хора ,които според мен ще има хареса да го разглеждат.
Та дайте мнение ,а и да отбележа домейна без www не се е пренасочил писал съм тука тема ,но никой не може да ми помогне хоста ми е блогспот.
Сайта - www.bgweed.com
 
От: Размяна на линк

Като впрочем домейна ми е пренасочен вече :)
 
От: Размяна на линк

[offtopic]Ауу тея много са издули цените на тия семки по всички подобни сайтове, сега забелязах. Миналата година си взимах на 2/3 от тези цени тцтццт.[/offtipic]
 
От: Размяна на линк

и все пак никой ли не иска да разменим...
 
От: Размяна на линк

Хеееи не са много много в обща тематика но все пак ... :) <a href="http://semprom.seo-battle.com/" title="търсене в интернет">Търсене в интернет</a> ако сложиш линка ми пиши.
 

Горе