Размяна на текстови линкове със сайт - портфолио

angelovarna

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте, почти съм завършил личното си портфолио и тъй като реших в долната част в началната страница да поставя линкове към сайтове с полезно съдържание за начинаещи уеб дизайнери и девелопъри предлагам размяна на линкове.
Ако някой от форумците тук има такъв сайт, нека да каже, ще сложа линкче стига да е качествен сайта, линка може да е и само от моя страна. ;)
Сайта ми е: http://webtrail-bg.com
 
От: Размяна на текстови линкове със сайт - портфолио

Линка от моя подпис ако сложиш ще съм ти много благодарен :) Мога да измисля линк за твоя сайт от bluesharksbs.org

също за такъв сайт, задължително сложи линк към девиантарт-а :) http://myphotoshopbrushes.com/ също ми е много полезен... все пак те не са моя собственост и ти ги давам само като предложение да са полезни на някой :)
 
Последно редактирано:
От: Размяна на текстови линкове със сайт - портфолио

За четките за фотошопа - благодаря, сигурно ще го сложа. Но идеята ми бе да се предоставя ресурс, безплатен. Затова за съжаление, ще ти откажа за сайта ти в хит.бг
 
От: Размяна на текстови линкове със сайт - портфолио

Няма проблем, длъжен бях да опитам :) Но девиантарт-а също го сложи задължително... много ценен ресурс за уеб дизайнери е!
 
От: Размяна на текстови линкове със сайт - портфолио

Ще го има, но се чудя в английската версия или в бг-то ... ух аз за английска версия говоря, а до преди малко писах допълнителните страници за "мисли" и "съобщения", още никакви текстове на английски не съм почнал да пиша :)
 

Горе