Разни идеи и партньорство

Middle East

New Member
Здравейте!
Преди мнооого години(10 или повече) имах онлайн магазин като част от малкия ми бизнес. Често пишех във форума, много научих, намерих интересни партньорства тогава. Това ме провокира да пиша отново. Бизнеса продадох, а работата ми беше в друга посока - нищо общо с онлайн пространството.
От известно време живея в далечна страна, а от септември месец ще разполагам и с повече свободно време. За това и търся варианти за онлайн присъствие/бизнес, партньорства и т.н., разбира се с 2 крайни цели - полза и смисъл от това, което правя/правим и финансови резултати. На първо време ще си актуализирам знанията, че доста време е минало и нещата са се променили. Но, ще се радвам да ме посъветвате от вашия опит, в коя/кои от следните идеи виждате перспектива. Всяка от тях е насочена към англоезичния пазар:
1. Програма с предизвикателства(платена) - за хора, които искат да подобрят конкретни умения
2. Консултантски услуги в определени теми, в които имам знанията - онлайн консултации
3. Онлайн наръчник за развиване на определени умения
4. Обучения на групи хора
За целта планирам да развия уебсайт, насочен конкретно към аудиторията, която таргетирам, като публикувам полезна информация, съвети, интервюта и т.н.

Отделно, тъй като ще разполагам(живи и здрави) с достатъчно време и съм придвидила бюджет за новите си начинания, съм готова на партньорства както за онлайн магазини, така и за други онлайн проекти в България и чужбина.

Опитът и познанията ми са в областта на обученията, консултациите, управлението на екипи, работата с хора и свързаните с това умения.
Интересите ми са в посока туризъм, спорт, иноваторство в обученията и здравословен начин на живот
Познавам добре близкия изток, традициите и обичаите там. Но страня от политика и внос/износ, касаещи тази част на света.
Имам и доста познания по отношение на Diversity&Inclusion

Интересна ми е и дропшипинг практиката и виждам вариант за мен да поддържам мой/мои сайт/сайтове в конкретни ниши, за които в последствие да добавя онлайн магазини.

Та, приемам критика, насоки, предложения, идеи за партньорства и пр. Ще се радвам на коментари от Ваша страна.
 
Здравей! Номер 2 изглежда най-смислено. За да се "върнеш" по-бързо, започни с теми, които разбираш.
 

Горе