Разопаковани, демонстрационни продукти. Съдействие?

trendy

New Member
Здравейте, от началото на годината развиваме онлайн магазин за продажба на разопаковани, демонстрационни или презаредени стоки. Основно дребна бяла техника(кафемашини, роботи, миксери и др), имаме и инструменти и смартфони и като цяло всякакви щуротии, до момента не сме купували единствено IT техника и специално лаптопи, но имаме особен интерес и към тях.
Има потенциал и продажби, но удряме на камък с читава стока. Не търсим най-евтиното, а по-скоро коректност и добър козметичен вид. Справяме се с дребни ремонти по машини и като цяло профилактика и поддръжка, имаме техническа грамотност. Изпитваме затруднения с намиране на добър канал, зная че е трудно и почти немислимо някой да разкрие козовете си, но от опит глава не боли, също така се надявам ако някой има различни начинания и случайно е намерил информация и контакт за подобна стока, но няма изградена инфраструктура и е готов да сподели на лично, пък и ще почерпим :). Можем да пазаруваме от цяла Европа, до момента имаме най-голям опит с Германия , дори по-скоро го предпочитаме. Ходили сме на място до няколко фирми в Европа , но до момента без особен резултат.
Отворени сме и за партньорства под някаква форма удовлетворяваща и двете страни. Ще се радвам ако няма разхвърлян хейт и понасям спокойно градивна критика ;)
 
Последно редактирано:

Горе