Разпродажба на Домейни – 2 на цената на 1

pepo_999

Well-Known Member

50 евро за 2бр по избор

Пуш в Динадот задължително, плащане Револют

За прекупвачи 200 за всичките

Последно редактирано:
Домейни със спам не се продават.
Съвет, не е заяждане.

50 евро за 2бр по избор

Пуш в Динадот задължително, плащане Револют
up

То останахме 10 човека в тоя форум, никой не купува нищо 😆
А не така, има и няколко бота

То останахме 10 човека в тоя форум, никой не купува нищо 😆
Хем е така, хем влизат случайни и продадох един домейн.
Но това си в чист късмет, като цяло няма смисъл да се продава нещо тук.

Хем е така, хем влизат случайни и продадох един домейн.
Но това си в чист късмет, като цяло няма смисъл да се продава нещо тук.
то няма и къде да се продават вече не само тук никъде, фейс мейс и прочие никъде никой не му се дават кинти за нищо

най-интересното е, че преди време пуснах 2-3 за подарък и никой не ги искаше, а едно време само да напишеш подарявам и те лапаха с парцалите барабар

Тия домейни ги сложил и за подарък не стават, нишите са заети, имената са абсурдни, информационен сайт в момента да вдигаш е абсурдно. Какво можеш да направиш с https://kuchenca.com/ в момента и да ти върне тия 20-30 долара????

Тия домейни ги сложил и за подарък не стават, нишите са заети, имената са абсурдни, информационен сайт в момента да вдигаш е абсурдно. Какво можеш да направиш с https://kuchenca.com/ в момента и да ти върне тия 20-30 долара????
не ми се занимава, ако е за избиване на некое евро ще вдигна сайт с 20 статии и ще изкарам 200 долара за година от линкове и статии, но си е ангажимент който вече не ми е по вкуса

иначе ако ми се губи време ще наблъскам 1000 статии за всички породи по света, инфо и тем подобни и поне в тази ниша има търсене хората ще четат и с малко побутване ще има пари, но милионерче няма да ставам :cool:

Последно редактирано:
1000 стати качествени имаш ли идея колко струват и как ще се класираш при тая конкуренция?
Линкове пък абсурд - кой ще плати за линк в сайта на 5 месеца с 20 поста и нулев ранг и трафик!?

за 3 дена ИИ ще ми напише 1000 статии по зададени заглавия от по 1000 думи окито ще налея наведнъж в едно ВП и естествено има си и пътници все още за плащане на линкове и статии, магазини за кучешки храни и неща бол, а и не всеки който търси си има понятие от TF/CF/DR/PA/DA

Горе