Разпространение на adult изображения - до $20.25/1000 посещения (GalleryNova)

Здравейте, от известно време все се каня да напиша една тема за GalleryNova.se

Сайт: ref линк / non-ref линк
Payout rates: линк
Payment proof: по-долу в темата
Payment methods: Paypal, WebMoney
Min payout: 1$ !
Време за изплащане: до 72часа
Съществуват от: Октомври 2014

Какво е GalleryNova?
Сайт за качване и монетизация на изображения, в момента те трябва да са за възрастни.
Дават пари за всяко уникално преглеждане в рамките на 24 часа, като гледат IP-тата.
Всъщност май броят до 3 пъти едно и също IP след което не го смятат за уникално.

Как се монетизират?
След като се регистрираш и влезеш, качиш изображение и му вземаш линка го разпространяваш където си искаш (форуми, фейсбук, т.н.)
Една от най-добрите идеи е да имаш фейсбук група с примерно 10к американци, където да публикуваш по няколко пъти на ден едно-две изображения. Тука имаше доста мнения от хора, които правят по този начин по 30-60$ на ден от по-малко платежни сайтове. Друг добър начин е да качваш галерия от изображения, например цяла фотосесия, след което да я публикуваш в някой порно форум или Porn dump уебсайт.

Колко пари дават за различните държави?
Тук можете да видите списъка с държави и коя колко пари ще Ви донесе.
Доказателство за сумите: тук (снимката е с firefox screenshot, затова е без background)

Това измама ли е?
Използвам ги от г/д средата на декември месец 2014та и до момента не съм имал проблеми с тях. Единственото забяне беше когато започнах да правя сравнително голям приход и те ме помолиха да им напиша писмо от къде е трафика ми. Те си казват, че не банват просто ей така, а първо изчакват да им пишеш и да им обясниш как стоят нещата.

Можеш ли да обясниш по-подробно как става цялата схема?
Ето тук има страхотна тема по въпроса.

Колко трябва да имам за да поискам изплащане? По какъв път се пращат парите и кога?
Трябва да сте събрали $1 за да поискате изплащане! Можете да поискате да Ви се изплатят по PayPal или WebMoney. Обикновено ги изплащат до максимум 72 часа след заявката.

Имат ли бонуси?
Да - бонус (реферална) система с 20% за вас. Тоест, когато някой се регистрира като ваш реферал Вие получавате 20% от неговия приход като ваш допълнителен приход. Той не губи тези 20% разбира се.

Колко пари си направил до момента и за какво време?
За около 7месеца направих близо $30, след което намерих по-ефективен начин за разпространение (по Image boards, а и имам средно популярен сайт и привличане на трафик от там) и от тогава е:
UkYQ7pr.png

ПП: Нямам реферали и не, не смятам да споделя на кои точно сайтове ги публикувам изображенията, по простата причина, че напоследък се оспамиха толкова много, че gallerynova линкове вече не се допускат.
4mU3qOL.png


Малко доказателства за получени пари?
VfIeNKA.png

Нямат официален форум, но може да разгледате темата им у WJunction.

Защо ти е да правиш тема за това?
Знам, че има хора във форума, които се занимават с този вид дейност и мисля, че това ще им е от ползва. Други не са и чували за подобен тип сайтове - ето нещо ново.
А и някой може да пожелае и да ми стане реферал. Капка по капка - вир.

Защо тези хора имат такива високи rates? Другите сайтове имат по 4-7 долара макс?
Знам... и аз си нямам идея как го правят... Затова и не отворих по-скоро тема, исках да видя сега с по-високите суми дали ще ги изплащат, е за месец ми изплатиха 90долара, така че са си legit.
Единствената причина да изплащат толкова много е, че или перат пари или имат някакви много добри договори с рекламодателите си. По принцип има cam sites който изплащат по 1-3$ за всеки човек който им изпратиш и регистрираш, и една компания която плаща по 30-50$ за 1-3 регистрации ( ако някой се интересува да погледне партньорската програма на livejasmin). Но все пак ми се струва огромна сумата им.
Дори когато го смятах последно, тъй като 50-70% от трафика ми е от Америка, RPM-а ми стана $9, което си е съизмеримо с AdSense...

Най-вероятно няма още дълго време да имат такива големи payout rates, така че яжте докато има :p

Защо да избера точно GalleryNova спрямо другите?
Предлагат най-високите суми. Най-големия на пазара е уж Imgchili. Със същите методи, ето ми го прохода: клик. Направо смешни. С всеки друг съм правил рекордно по 1-2$ на ден, с gallerynova рекорда ми е $14 за ден.


ПП: има и някакъв сайт gallerysense.se, който има много по-ниски суми (или по-скоро нормални спрямо imgchili и подобните), за който нямам никаква идея как е. Писах у темата у форума на wjunction, но така и не получих отговор.
 
Последно редактирано:

Горе