Разработваме защитени и качествени уеб сайтове и уеб приложения. (D3VBG.EU)

И аз от чисто любопитсво да питам какво включва поддръжката на VPS?
И за да не съм капо в коментарите, сайта е малко бавен, предвид че е само 334KB и е статичен май. Махнете го това лого https://d3vbg.eu/assets/images/logo.png , което се зарежда, а не се показва никъде.
Тя и Рекаптчата се закача на страници (2 от 3), при които няма нужда.
 
Масово Premium темите са 75 долара без промоциите на половин цена, т.е. макс 130 лева, в които е включена функционалности и синхронизации с плъгини, за да отговаря на определени изисквания. Цената Ви от 350 лв на Wordpress тема включва ли и всички фунционалности + подръжката във времето, за да няма конфликти, грешки и пр. И/или трябва за всяка една допълнителна шукария като Wordpress плъгин /добавка/ да прибавим още 400 лв към заложения проект? Логично темата върви със своя дизайн, а не виждаме цена за услуга за Дизайн на сайт, тъй като не се разбира дали се включва в цената, предвид пошлия дизайн на настоящия Ви бизнес.

П.П. Накратко: Наблегнете на задълбочеността на услугите си какво ще получат клиентите срещу съответното заплащане, защото малко са хората, които ще прибегнат до формата за контакт без предварителна информация. Повечето имат допълнителни въпроси към подробната информация, ако е налична въобще такава.
 
Последно редактирано:

Горе