Разработване на Microsoft Office приложения, автоматизация на работата

Sn0wBiZz

New Member
Здравейте, пиша темата тук, защото явно нямам права да я пусна във фрийлансър раздела.

От няколко години работя в компания за бизнес консултиране и малко по малко си започнах да използвам макроси за да облекча работата, понаучих се да работя и с Joomla!, както и какъв ли не друг софтуер. Стигнал съм до там, че съм автоматизирал почти всичко в в работния процес на няколко фирми и по този начин съм им спестил доста средства от персонал, ненужно вложено време и т.н. Имам финансово и счетоводно образование и това ми помогна да разработя стотици файлове и програми, които се използват ежедневно от няколко инвестиционни и консултантски компании. С мои разработки се осъществява и анализ на продажбите в няколко отдела на мобилен оператор.

Тясно специализиран съм в разработването на автоматизирани Microsoft Office приложения, с помощта на които стотици, дори хиляди операции се извършват с помощта на натискането на един бутон. По този начин с няколко часа мой труд се спестяват стотици часове чужд, а дори и допълнителна работна позиция за обработка на информацията и извършване на определени калкулации. Можете да разгледате част от моите услуги на http://office-help-center.com . Качил съм и малка част от порфолиото си, като най-сериозните проекти не са там от съображения за конфиденциалност. Скоро ще добавя и други продукти, които съм правил.

Това, което мога да предложа е качествена услуга на много добра цена, която се възвръща изключително бързо. Знам, че голяма част от хората, които четат този форум се справят с лекота с тези неща, но ако чуете някой Ваш клиент да се нуждае от нещо такова, а нямате необходимото време да го направите - не се колебайте да се свържете с мен - си сигурност можем да си помогнем взаимно :).

ПС: На сайта ми съм качил и няколко видео туториъли за често търсени въпроси (най-вече свързани с уърд) и по този начин сайтът излиза на първа страница в гугъл по някои ключови думи. Това носи по 30-40 посещения на ден. Имам достатъчно място за банери - можем да разменим, ако някой има интерес. Сайтът е далеч от завършен, но малко по малко гледам да го допълвам, а след това да го рекламирам, така че посещенията е много вероятно да се увеличат в скоро време. Като ми остане малко време смятам да направя и английска версия на сайта, защото и в чужбина най-вероятно имат нужда от същите услуги :)

Поздрави и ползотворен ден на всички

http://office-help-center.com
 
Последно редактирано:

Горе