Продава се: Разработен бизнес Unity.BG

gan

Member
Рейтинг - 75%
3   1   0
Продава се работещ бизнес на академия Unity.bg - арт обучения за деца и организиране на тиймбидниги.

Продава се сайтът unity.bg (домейн, софтуер, бранд, лого, дизайн, съдържание, социални профили, пощенски кутии), заедно с всички подробности за този вид бизнес.
На новия собственик, ще предоставим достъп до цялата служебна поща, контактите на учителите и договорките към момента, ще дадем цялостното си know-how и необходимото обучение, ако се нуждае от него. Ще предоставим предпечатни файлове на печатни материали, които са правени до момента.

Включени са още разработена Facebook страница с над 3781 последователи:
https://www.facebook.com/AcademyUnity.bg/
и активен Youtube канал:
https://www.youtube.com/user/UnityAcademyChannel
.
Дейности
Академията има няколко дейности:

1) Първата е неформално обучение на деца по рисуване, театър, творческо писане, инженерство и архитектура, STEM и роботика. От целият бизнес не продаваме единствено детската театрална школа, тъй като тя ще продължи да съществува под друго име, в рамките на проект, който развиваме дългогодишно с телевизия bTV. На сайта е качена цялата история на обучението, структурирани програми за всеки един курс поне за две години. Удачен е за хора които искат да развиват неформални курсове на обучение, тъй като тези са готови, разработени и изпитани. Още повече, те биха взели име на академия, която работи вече от четири години, и има натрупана отлична история от проекти реализирани с деца.
В тази насока е и организацията на детски лагери и учебни практики - има отделна секция на сайта.

2) Втората посока на бизнеса е организиране на тиймбидниги. На сайта има качени формати, които ние като екип сме разработвали в академията, като можем да предоставим на новия собственик и по-подробна информация за всеки формат, така че той ги получава на готово. Форматите са авторски, а не прекопирани западни формати. Членове сме на http://www.teambuilder.world/ - най-голямата международна платформа за компании, които организират тиймбилдинги. Там могат да се регистрират фирми, само ако покажат авторски формати на тиймбилдинги.
Имаме и отделна секция на сайта, която касае цялостната организация на събития.

3) Дейност по организиране на детски лагери и учебни практики.

За всеки който тръгва да се занимава с такъв тип дейност, най-трудно е натрупването на доверие. В случая човек може да купи готова платформа, с напълно разработени учебни програми и тиймбилдинг формати и натрупана история, която вече е създала доверие в потребителите. Академията работи вече три години с телевизия bTV и фондация Фондацията и в това отношение курсовете ни вече имат доста добра популярност.

Юнити Академия е с възможност да се регистрира в патентното ведомство.
.
Софтуер
Сайтът ползва най-разпространената и удобна система за управление на съдържанието WordPress + WooCommerce.
Дизайн тема WP theme AMILIA с модифициран дизайн по поръчка.
Сайтът е добре поддържан и е обновен с последните версии на софтуера.
Двуезичен - български и английски.
.
Домейн unity.bg
Възраст:
Почти 9 години с отлична история, като има съдържание от 2010 г. и не е променял тематиката.
SEO параметри:
DA: 23; TF: 12;
Линкове към сайта от около 70 различни сайта в това число силни линкове от медии като btv.bg, capital.bg, vesti.bg и мн. др.
Ganbox Rank 23,2 от 100 (https://ganbox.com/seo-status)
Сайтът има органични посещения, защото се класира на първа страница в Google по ключови думи като "арт училище", "арт академия", "детска театрална школа", "актьорско майсторство за деца" и др.
Според Google Analytics има 6240 уникални посещения през последната година.
Видимостта на сайта през последната година върви нагоре според външен SEO инструмент.

Причина за продажбата е ново начинание и развитие на детската театрална школа под друг бранд.
Не се продава фирмата, а само отлично разработен бранд и създадените от него продукти и услуги. Сделката включва сайт, контакти и know-how за обученията и форматите за тиймбилдинги. Най-ценното е историята и репутацията на бранда.

Цена за всичко: 6000 лв без ДДС. Фирмата е регистрирана по ДДС и може да бъде издадена данъчна фактура.

Сигурна сделка с Escrow услуга на трета независима страна.

Заб. Моля не пишете в темата или лични съобщения във форума. Ще получите подробна информация на всички въпроси, които ви интересуват, ако ползвате следните данни за контакт.

За контакт ползвайте имейл или телефон посочен тук https://ganbox.com/about
 

Прикачени файлове

  • unity.bg.png
    unity.bg.png
    378.5 KB · Преглеждания: 6

Горе