Регистрация в Амазон.com като seller - какво трябва да направя?

k1kas

New Member
Здравейте,

До сега все се говореше, че се увеличава интернет търговията, че вече всяка фирма предлага онлайн и т.н. Вече според мен, може да се каже, че абсолютно всичко е онлайн. Носят се слухове, че на дистрибуторите на големи спортни марки им е било предложено да станат служители на централното управление и да получават заплати от там, а не да се "самоиздържат" от продажбите тук. Причината е, че има много търговци, които предлагат стоките на марките по целия свят и все има някой, който прави намаление някъде и ако доставката е много евтина(примерно както е от UK, преди година имаше вариант за 2.50лв), то хората избират в магазина и после го купуват по-евтино онлайн.

Та така.. сега.. как да се възползваме от тази тенденция, тъй като в момента има такава възможност според мен. Има свободни ниши и пазари за всякакви продукти. Може би едно от най-добрите места е Amazon.com US. Струва ми се, че никога не е било по-лесно, колкото сега, защото Щатите си вдигнаха лимита за минаване на митница на стоките. Вече можеш да изпращаш пратка на стойност под 800USD без да минава митница. Също така можеш да изпратиш пратки всеки ден към щатите, но отделни, по този начин всяка пратка няма да минава границата от 800USD.

Въпроса е.. как да го направим, някой с опит може ли да каже как да се регистрираме като фирма и като индивдуално лице? Като се регистрираш в амазон трябва да зададеш кой е beneficial owner там има различни опции.. Моля някой с повече опит да разясни целия процес.. ако може :)

Извинявам се ако това не е мястото, където да публикувам този пост
 

Горе