Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

visitsltd

New Member
Здравейте, имаме опит в тази област и всеки, който желае може да се свърже с нас за съвет, помощ, на снимката е сертификата от една от откритите ни фирми в чужбина в офшорна зона по - точно на Сейшелските острови, собствениците са български граждани.
 

Прикачени файлове

  • 17ab1afdddurn.jpg
    17ab1afdddurn.jpg
    46.2 KB · Преглеждания: 143
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

А собствениците на тази фирма дали искат всички да знаят, че фирмата е собственост на български граждани?

С какво вие сте различни от другите посредници, предлагащи подобни услуги?

Гарантирано ли е отварянето на банкова сметка? В кои банки? Какви са банковите такси (има ли месечни такси или се плаща само за преводите, има ли дебитна карта към сметката, какви са таксите, може ли дебитната карта да е към фирмената сметка или се прави задължително и лична банкова сметка). Защото има банки, които имат практиката да отказват на някои клиенти (например занимаващи се с онлайн бизнес, афилиейт маркетинг и т.н.). В случай на отказ клиентът трябва да плати още веднъж такса за подготовка на документите за отваряне на банкова сметка (за да се ползват при кандидатстване за отваряне на сметка при друга банка).

Защо препоръчвате да се отвори фирма на Сейшелските острови. Какви са предимствата в сравнение с други офшорни зони (например Белиз, Доминика, Ангуила, Панама)?

По принцип обявите следва да се пускат в съответния раздел. И така написана обявата не носи много полезна информация (стана ясно само, че имате опит с продаването на тази услуга на български граждани и имате възможност да съдействате за откриване на фирма на Сейшелите и банкова сметка).

Защо не излиза посочената по-горе фирма при търсене по име в регистъра?
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Здравейте, в кой регистър проверявате, предполагам ако пробвате в брра.бг няма как да искате да излезе фирмата като не е регистрирана в България, да собствениците нямат претенции да ги посочим като наши клиенти и не виждам защо би трябвало някой дали българин или друг гражданин да крие или да се притеснява, че има желание да открие или да е открил вече офшорна фирма, това е законно право, това вече всеки какво точно смята да прави с нея е лично негова отговорност и си има вече компетентни органи при нарушения да се занимават с него. Различни сме с това, че директно се свързваме с дадената страна, сами без посредници вършим всичко и цените са много по ниски, когато няма 3, 4, 5 човек в дадена работа. За банковите сметки ако говорим за лична сметка, да към всяка сметка се издава дебитна карта, такси за обслужване няма на месечна база, а е за всяка транзакция, таксите не са по - високи от стандартните международни валутни такси за теглене от АТМ и обслужване. Няма практика да се отказва създаването банкова сметка с банкиране и дебитна карта до момента, внимателно сме подбрали няколко банки с които работим, също така изцяло он лайн се подават първоначалните документи и се обработват от тях и не изискват лично присъствие в тяхната банка. Преди каквото и да се плати ние пускаме заявката за сметка и карта до 24 часа получаваме отговор дали да преминем към следващата стъпка да подготвим и физическите документи и да ги изпратим при тях. Относно защо препоръчваме Сейшелска фирма, отколкото останалите офшорни зони, отговора ще бъде лесна комуникация с техните министерства, бързи срокове, еднократна годишна такса / данъчна ставка /, която е приемлива и е по - ниска от много други райони и още много плюсове, които бих разяснил при една последваща консултация и сериозен интерес. Относно за темата, че не е в правилния раздел, съжалявам, нов съм нов още във форума.
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Може би не сте видели хипервръзката, която дадох (думата "регистъра" е с цвят леко различен от черния и е лесно да се пропусне - цветовата гама на форума е такава).

Който не е видял хипервръзката, ето точния URL:

Код:
https://eservice.egov.sc/BizRegistration/WebSearchBusiness.aspx

Търсих друг регистър, но не намерих (може би фирмите IBC ги слагат в друг регистър, очаквах вие да знаете).

Става въпрос за фирмена сметка. Иначе за лична сметка няма банка, която да не даде дебитна карта. Въпросът е дали към фирмената сметка може да се върже дебитна карта, с която да се плащат разходите на фирмата. И с какъв billing address е тази карта - дали може да е с registered office на фирмата (за да няма после проблеми с данъчните). Ако фирмата не може да плаща с дебитна карта - това спъва работата на фирмата (практически отрязва достъпа до PayPal). При цена на банковия превод от около $35-$50 е практически невъзможно да се правят малки плащания.

След като работите без посредници, каква е цената на един стандартен пакет (всичките необходими бумаги за регистрация на фирмата + бумагите за откриване на банкова сметка + nominee director(s))?

При търсене на "seychelles offshore company formation" излизат много резултати. Вашата цена по-ниска ли е от тази на първите 10 фирми, които излизат в резултатите?

Когато пишете много текст е добре да го разделяте на параграфи, защото иначе се чете трудно и прави лошо впечатление. Иначе с граматиката сте на добро ниво (няколко забележки: "он лайн" се пише "онлайн", ползват се скоби вместо наклонени черти, като вдясно от отварящата скоба и вляво от затварящата скоба не се оставя интервал).

Също така е интересно дали има възможност за получаване на чекове директно чрез банката (без да се налага ползване на доставчици на платежни услуги като OKPAY) - да се пращат на адреса, където е registered office и там nominee director да подписва чека и да го праща в банката (или да се препраща на упълномощено лице, което да прави това). Много фирми работят само с чекове - примерно Google AdSense, ClickBank (не плащат чрез банков превод към офшорни банки, работят само с чек, като правят изключение само за "белите държави"). И също така верификацията на Google AdSense дали може да се направи (пращат една картичка с код). Накратко, става въпрос за "mail forwarding", "virtual mailbox" и т.н. Тази услуга предлагате ли я, отделно ли се плаща?

Това са въпроси, които много от онлайн предприемачите се сещат да зададат след като вече са платили за регистрация на фирма. Затова ги повдигам - да им спестя после главоблъсканиците.
 
Последно редактирано:
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

А бе то е ясно, че сте големи бизнесмени и във всичко сте No.1, особено в спама.

visitsltd-spameri.jpg
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Не благоволиха да ми отговорят на въпросите.

Обаче им намерих сайта. Направен на безплатен домейн и хостнат на Blogger.

Ето тук рекламират регистрацията на офшорни фирми:
http://www.visitsltd.ga/p/blog-page_33.html
http://buyshop.alle.bg/

Сайтът има ужасни цветове. Спестявам визуалните мъки на желаещите да се запознаят с цените им - давам част от страницата (с нулиран CSS)*:

l4ryHWs.png


Когато са копирали таблицата от сайта на Laveco са забравили да махнат връзките. Така правят реклама на конкуренцията... (макар, че цените на конкурента им, от където са копирали са по-високи).

Цените изглеждат ниски (не взимат допълнителна такса за всяка следваща година, освен годишната такса на фирмата, която се дължи на органа по приходите на съответната държава?). Обаче не пише да включват в цената или да предлагат nominee directors.

* След посещаването на сайтовете е добре да нулирате CSS от View -> Page Style -> No style. Или да зададете задължителни цветове като махнете отметката от Edit -> Preferences -> Content -> Colors -> [ ] Allow pages to choose their own colors...

Ако не промените настройките на браузъра, гледането на сайтовете може да причини болки в очите и главата.

XSxG2NO.jpg


И на другия им сайт имат връзки към Laveco - не са ги махнали след като са копирали текст от там.
 
Последно редактирано:
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

7931669z.png
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Защо пусна снимка на сайта им (без нулиран предварително CSS)? Някой с епилепсия може да припадне.

177SO3C.png


Може и да са много добри в регистрацията на офшорки (и действително да успяват да свършат работата качествено за посочените цени), обаче в дизайна на сайтове хич ги няма.

директно се свързваме с дадената страна, сами без посредници вършим всичко

В публикуваните документи на сайта им се вижда кой сейшелски посредник ползват. То и няма начин да не ползват такъв.
 
Последно редактирано:
От: От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Може би не сте видели хипервръзката, която дадох (думата "регистъра" е с цвят леко различен от черния и е лесно да се пропусне - цветовата гама на форума е такава).

...

Чета форума от години, и ми прави доста лошо впечатления вашия менторски тон!
Постоянно поучавате, винагите имате меродавно мнение, което в много случаи явно е само на база теория...
Мога да пиша още много, но ще заприличам на вашите мнение - винаги обемни, поучителни и надзидателни...
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Оспорваш мнението ми за цветовата гама ли? На мен лично ми се е случвало да не видя връзка при първи прочит на мнението.

Атаката ви от тип Ad Hominem не е базирана на нищо.

Не твърдя, че съм безгрешен. Никого не принуждавам насила да приема съветите ми (които в много случаи са полезни).

Целта на написаното от мен в тази тема не е да ви увредя бизнеса по някакъв начин, а да помогна на желаещите да ползват подобни услуги. (Вие сами си го увреждате с абсурдните си сайтове.)

Не смятам да влизам в този бизнес, пазарът в България на подобни услуги е твърде малък (не съм ви конкуренция).
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Тези са тотални измамници, вече постнах тема - търся ги под дърво и камък !!! И....... ще ги намеря !
 
От: Регистрация на офшорни и фирми и откриване на банкови сметки он лайн

Защо не даде линк към темата?
 

Горе