Регистрират ми се невалидни кликове в Адсенс

ba4i

New Member
Имам един проблем.Вече втори ден ми се регистрират някакви невалидни кликове и то не 1-2 ами общо около 500 за два дни.Не получавам никакви приходи от тях.Не знам от какво може да се получава това и за това искам да попитам някой по компетентен от мен.Благодаря ви предварително
 
Много странно. Ти колко трафик имаш, че ги правиш тези кликове? Може би ще е най-добре ако попиташ директно тях. Да не би да гледаш импресиите и да си мислиш, че това са кликовете?
 
Напротив не гледам импресиите.Те дори са по малко от кликовете,а за трафика имам около 70 човека дневно.Може ли някой да ми каже на кой точно мейл трябва да им пиша.И може ли да им пиша на български
 
Ето за това са ти невалидни! Неможе 70 човека да направят 500 клика :) Прието е че около 100 човека правят 2-3 клика. Незнам какво правиш, но внимавай, че Г набързо ще те баннат. Иначе можеш да sсе свържеш с тях на https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py .
 
Не правя нищо нередно.Онзи ден както си имах 10 клика изведнъж станаха 263 и днес по същия начин.Не знам на какво може да се дължи.Благодаря за бързите отговори
 
Миии и аз немога да си обясня ако не правиш нищо нередно от къде са тези кликове. По-добре пиши на Гугъл още сега и разбери от къде идва проблема.
 
Снощи писах на гугъл,но още не са ми отговорили.Предполагам,че това ще стане в понеделник.Като ми отговорят ще ви кажа какво са казали.
П.П.Снощи ми генерираха пин код и го очаквам.Моля да ми кажете горе-долу за колко време е пристигнал при вас
 
Получих отговор.Не ми пишат нищо конкретно.Казват,че следят профила ми и ми благодарят ,че съм им съобщил за проблема.Не могат да ми дадът повече информация защото цитирам:"трябва да защитаваме своите специфични системи за наблюдение"
и може да ми коригират приходите в бъдеще заради тези невалидни кликове.Това е общо взето.
 
За съжаление денс въстаржествува несправедливостта и получих писмо,че на профила ми са регистрирани невалидни кликове и той е закрит.Кой и защо ме прееба няма да разбера никога,язък за 54те долара дет имах.
 
Ееееее това вече е гаднооо..... пиши им писмо пак и ги питай какво става? От кой сайт са идвали кликовете и да разследват случея! Не се оставяй без работа. Те са задължени да ти отговорят на ВСЯКО писмо в 7 дневен срок така че.... смело напред и не се предавай, а ние можем само да стискаме палци :)
 
Отново им писах писмо и чакам отговор ще споделя като отговорят
П.П.Има ли някакъв шанс профилът ми да бъде върнат
П.П.2 Благодаря ти,че ме накара да им пиша пак защото се бях отказал
 
Шансът да ти върнат акаунта е нулев... може да ти го върнат ако имаш доказателства че не си бил ти...
 
И според мен шанса е много малък, но това не е причина да се отказваш :) То и да си качиш сайт на първо място в Гугъл от 50+ милиона сайта е много малък, но понякога става 8)
 
и кво, много тъпо ми се вижда
губиш си времето месеци наред да правиш сайт
да го хостваш, да го субмитваш
после някакъв тъпанар ти начуква кликове в рекламите на гугъл
и си аут
и къде ти отива труда.... на вятъра
и пари не виждаш
 

Горе