Предлагам: Редактор

advensve

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

В момента работя над портфолиото си като редактор. Все още се намирам в началото, така че реших да редактирам про боно 10 проекта (без поезия).

Завършила съм българска филология в СУ и вече съм работила като редактор за едно издателство. Получих положителни отзиви и реших да продължа в тази насока.

Силните ми страни са в композицията и стилистиката. Предпочитам художествена литература, но съм отворена и за други предложения.

Искрено се надявам да можем взаимно да си помогнем. Всеки тръгва от някъде и никой не се ражда специалист/професионалист.

Поздрави и хубав ден на всички!
 
Здравейте,



Затварям темата заради липса на интерес.

Мога да се поставя на Ваше място и да си кажа: „аз съм над тези неща и нямам нужда от помощ“ или „ако призная, че имам нужда от помощ, останалите ще ме помислят за слабак“. Истината е следната – да искаш помощ не е признак за слабост. Иска се много смелост да облечеш с думи собствените си желания и не всеки е способен на това. Дори хората, които не познават високия стил, са способни с бедния си речник да се изразяват силно и въздействащо; да станат достойни лидери в работата си.



Пиша това не от огорчение или обида. Пиша, защото имам нужда да го напиша. Оставиш ли празно пространство, оставяш и място за въображение и подвеждаш човека срещу себе си, макар и неволно. Да оставиш някого да вярва в нещо недоизказано, намекнато, е същото като да го излъжеш. Това е последното, което искам.



Смятам лично за себе си, че аз направих онова, което бях длъжна да направя. Да спасиш света е илюзия, родена през 18 век – това е невъзможно. Ако искаш да направиш нещо, погрижи се за собствения си дял или, както гласи мотото ми, - „Прави каквото трябва, да става каквото ще.“



Завършвам този пост с едно желание: повече смелост и искреност за всички.



В духа на блажената анонимност,

Ваша Ейдвънс
 

Горе