Реклама във фейсбук

Статус
Not open for further replies.

Странникът

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Предлагам фейсбук реклама в две страници с общ брой фенове малко над 11 000. Страниците са български – новинарска и общотематична. Съотношението жени/мъже и в двете страници е 45%/55%, което показва, че са подходящи за разнообразни анонси. Страниците са активни.

Цени:

До 10 линка – 4 лева на линк
Над 10 линка – 3 лева на линк


Анонсите ще се пускат в избрано от вас време. За да не се оспамва страницата, няма да бъдат публикувани повече от 2 ваши анонса за един ден.

Запазвам си правото да отказвам реклама на неподходящи сайтове.

Минимално време между анонсите – 1 час.

В момента се публикуват анонси само на новинарски теми.

Заплащане: Пейпал, Еконт, Банков път. Рекламата ще бъде пусната само когато получа предварително пълната договорена сума.

Намаление: Първите 10 клиента ще получат пакет от 10 линка на цена от 20 лв.
 
Последно редактирано:
От: Реклама във фейсбук

Според мен - цената голяма, а харесванията са малко. Точно 4лв взима едно момче от форума и пуска публикация в страница с 74-75 хиляди харесвания, но ти си преценяш.. Успех! :)
 
От: Реклама във фейсбук

Безплатен хляб няма никъде. Тези цени са минимални, в бъдеще ще бъдат увеличени. Всеки може да се възползва или не по свое желание, а не насила.
 
От: Реклама във фейсбук

Цената е доста висока., но пожелавам успех!

Колко трафикът прави средно един новинарски или забавен линк?

Поздрави!
 
От: Реклама във фейсбук

Цената е доста висока., но пожелавам успех!

Колко трафикът прави средно един новинарски или забавен линк?

Поздрави!

slimj86 - аз не предлагам и не смятам да предлагам ниски цени. Смятам, че цената е не само добра, но и ниска, при положение, че анонсът остава завинаги. А колко трафик прави един анонс питаш? Различно. Има случаи въобще да няма никакъв трафик или обратното, това зависи само и единствено от анонса, от вас - дали ще успеете да подберете подходящия анонс, подходящата реклама и да заинтересовате хората.
 
От: Реклама във фейсбук

Благодаря на всички за мненията. Рекламата остава активна, както съм обявил единичен пост е на цена от 4 лева, за поръчки над 10 линка цената е 3 лева на линк. Надявам се да правите разлика, че не предлагам да наливам трафик в някой измислени "новинарски" сайтове, напротив, както съм споменал в първото мнение - запазвам си правото да отказвам оферти на неподходящи сайтове!

Като се вземе предвид, че страниците са активни, мисля, че цената е не само добра, но е и ниска, всеки знае, че при предложение на хубава оферта и само с една продажба може да избие рекламата, а какво остава ако има още много продажби?!

Следващата промяна на цените ще бъде в посока нагоре, т.е. те ще бъдат увеличени, а всеки който е работил и работи с мен знае, че винаги предлагам нещо повече! А до тогава ще помоля темата да бъде заключена от администраторите, за да не се оспамва!

За повече подробности: на ЛС!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе