Предлагам: Реклама в сайт за трейлъри - Статии, банери.

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

(спомням си че преди бях пускал пак такава тема, обаче не я намирам)
Предлагам отново реклама в сайт за трейлъри, които е на първа страница по ключова дума и се бори за първа, по втора ключова (сайтът е микронишов).
Класира се учудващо добре обаче по много ключови думи на първа страница и поне 90% от трафикът е от google.bg/de/be/com и други.

tikso.png + tikso-2.png -- ето малко инфо то тиксото (снимките са направени точно в момента в които писах тази тема).

Гоогле аналитикс не използвам.
Какви видове реклама предлагам:

Линк в публикация.

Публикацията е моя, с ревю на филм, а линкът ще е само "вижте още на - " или в дъното като препратка с кратък текст. Статията е вечна, докато имам сайта, споделя се в 2 G+ профила и няколко фейсбук страници (+ още няколко социалки).
Цена - 20лв еднократно.

Банер.
Банер позицията е доста сложна.
Банер в публикация - може да се договорим за банер в 10 статии или за цяла година.

Банер в страничната лента на мястото на "детски филми" - 3 месеца = 30лв. Плаща се само за по 3 месеца напред (значи за година, би било 120лв (3х4))

Банер под менюто с категориите -120лв за 6 месеца. Размера може да е по-голям, тук аз просто съм сложил такъв код.

Плащане през paypal, банка или epay.bg (моля без еконт, не съм в България)
Ако нещо съм пропуснал - ЛС

От: Реклама в сайт за трейлъри - Статии, банери.

Никой ли няма желание? Даже посещенията станаха повече.

Покачили са се посещенията, не ами :D Цените същите - посещенията повече. Какво още?

Прикачени файлове

• page view.png
    page view.png
    9.3 KB · Преглеждания: 8

Горе